Stari de rau, fara diagnostic

28-03-2021
AlexandraVera
Nu este medic/terapeut
AlexandraVera
E pentru prima oara cand apelez si la varianta de a cere un sfat pe internet pentru ca sunt disperata. De mai bine de jumatate de an ma lupt cu migrene zilnice, foarte proeminente dimineata, in zona tamplelor, cu maxilar si ureche, predominant pe partea dreapta. Ma simt foarte obosita oricat as dormi. Ametesc si cand stau intinsa in pat, simt ca imi fuge pamantul de sub picioare. Imi e greu pana si sa ma concentrez.
Am fost la neurolog, am urmat tratament cu Dexametazona si Alanerv, dar fara rezultat. La analize am deficit de fier si vit D desi iau vit D de 2000 zilnic de trei luni.
Am facut rmn cerebral, ct, am fost la neurolog, la orl, la alergolog, am ajuns astazi pentru a 3a oara saptamana asta la urgente unde mi-au bagat perfuzie si m-am simtit si mai ametita.
Medicul de familie imi spune ca imi imaginez aceste simptome, tratamentul de la neurolog nu functioneaza iar perfuziile ma ametesc si mai rau.
Apreciez orice sfat. Multumesc! Multa sanatate!
5 comentarii
0
28-03-2021, ora 11:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La oftalmolog ati fost?
0
28-03-2021, ora 11:59
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
0
28-03-2021, ora 13:19
AlexandraVera
Nu este medic/terapeut
AlexandraVera
Buna ziua! Merg la terapie de cativa ani si totul merge destul de bine in directia asta, psihoterapeuta mea ma ajuta foarte mult in perioada asta mai grea
0
28-03-2021, ora 15:28
AlexandraVera
Nu este medic/terapeut
AlexandraVera
Am fost la oftalmolog, trebuie...sunt mioapa, port ochelari...mi schimb o data la sase luni
0
28-03-2021, ora 17:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Oboseala si ameteala, in lipsa unei boli fizice, pot fi somatizari de depresie si anxietate. Incercati si tratament de la psihiatru. De cele mai multe ori imbinarea psihoterapiei cu medicatia da cele mai bune rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: