stari nervoase in timpul sarcinii

19-07-2009
mioara_vaduva
Nu este medic/terapeut
mioara_vaduva
sint insarcinata in 25 saptamini si in ultima peroada am stari de nervozitate nejustificate care se manifesta impotriva celor apropiati (sot, rude).accesele sint violente, si imi deterioreaza viata de familie. nu stiu daca sint normale sau ttrebuie sa consult un medic. va rog sa ma ajutati!
1 comentarii
0
20-07-2009, ora 01:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Aceste schimbari ale comportamentului se datoreaza cel mai probabil din cauza sarcinii!Probabil ati intrat in depresie!De obicei, din cate stiu eu, aceasta depresie poate fi in timpul sarcinii sau dupa nastere!La mine a fost post natala si nu a durat decat cateva zile!Cred ca puteti consuma anumite ceaiuri pt relaxare, calmare, cum ar fi sunatoarea sau levantica!Sau mergeti la un plafar sa va recomande ceva, pt ca avand in vedere ca sunteti insarcinata, nu aveti voie sa luati vreun medicament!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul