stationarul de zi
Buna seara.Imi poate spune si mie cineva ce e ala un stationar de zi caci ma intrebat o cunostiinta despre ce e vorba ca i se recomandase sa se duca pe acolo, iara ea ma intrebat despre ce e vorba si stii numai zvonuri am zis sa intreb aici ca sa stiu mai exact.Multumesc
3 comentarii
daca NU gresesc,
cred
internare de-o zi
scz daca nu-i..asa..
cred
internare de-o zi
scz daca nu-i..asa..
OK mersi.Care e treaba deci aceasta cunostinta are 43 ani are tulburare bipolara afectiva si e pensionara pe caz boala si deh sta doar cu fiica ei cu care din fericire se inteleg foarte bine numai ca fiica ei e plecata cam toata ziua la munca si vine acasa doar seara cateodata e inclusiv plecata afara din oras pentru treburi de munca si deh din pacate pentru ca e cunoscuta ca are belele psihice nu prea are prieteni cu care sa se intretine ( conversatii, table joc de carti etc), eu vb cu ea dar deh am si alte treburi de facut si nu pot sta timp indelungat cu ea.
In fine sa vaitat la doctorita la care e ca desi tratamentul de il ia ii merge bine si ca se intelege bine cu fiica ei s-a vaitat ca se simte singura si cateodata deprimata deoarce fiica e e plecata cam toata ziua la munca la care doctorita i-a recomandat sa incerce stationarull de zi, dar ea a uitat sa o intrebe si ce anume este si deh ma intrebat pe mine daca stiu la care i-am zis ca am auzit de el tot felul de povesti unele difera de altele, de aceea as dori sa stiu exact ce este, ce activitati se fac acolo etc.
Va multumesc
In fine sa vaitat la doctorita la care e ca desi tratamentul de il ia ii merge bine si ca se intelege bine cu fiica ei s-a vaitat ca se simte singura si cateodata deprimata deoarce fiica e e plecata cam toata ziua la munca la care doctorita i-a recomandat sa incerce stationarull de zi, dar ea a uitat sa o intrebe si ce anume este si deh ma intrebat pe mine daca stiu la care i-am zis ca am auzit de el tot felul de povesti unele difera de altele, de aceea as dori sa stiu exact ce este, ce activitati se fac acolo etc.
Va multumesc
Vezi si tu daca ai vreo Fundatie Estuar la tine in oras.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 12Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda