Stie cineva cam cat se da la doctor pentru o ablatie?

Buna ziua.
As dori sa ma interesez cam cat se da la doctor (e vorba de dr. Vatasescu, de la spitalul Floreasca), pentru o operatie de ablatie. Stiu ca dansul face si in particular aceasta operatie, la Spitalul Monza, insa sincer, nu am posibilitatea de a plati aceasta operatie acolo, insa la Floreasca, din cate stiu eu, se fac si acolo, fiind decontata de CNSAS.
Precizez ca nu am posibilitatea de a-i oferi dansului 7000 de euro pt aceasta interventie la Spitalul Monza, insa daca fac aceasta interventie la Floreasca, cam la cat ar trebui sa se ridice onorariul dansului, ca sa fie cat de cat multumit?
Am nevoie urgent de un raspuns.
Multumesc frumos.
As dori sa ma interesez cam cat se da la doctor (e vorba de dr. Vatasescu, de la spitalul Floreasca), pentru o operatie de ablatie. Stiu ca dansul face si in particular aceasta operatie, la Spitalul Monza, insa sincer, nu am posibilitatea de a plati aceasta operatie acolo, insa la Floreasca, din cate stiu eu, se fac si acolo, fiind decontata de CNSAS.
Precizez ca nu am posibilitatea de a-i oferi dansului 7000 de euro pt aceasta interventie la Spitalul Monza, insa daca fac aceasta interventie la Floreasca, cam la cat ar trebui sa se ridice onorariul dansului, ca sa fie cat de cat multumit?
Am nevoie urgent de un raspuns.
Multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 201Ablatia... cat costa?
- 50Ablatia la clinica Diagnosis
- 6ablatie la Tg Mures
- 0ablatie cardiaca
- 0ablatie endovenoasa
- 2fumatul dupa ablatie
- 10ablatie
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 1Ablatie reusita?
- 0Electrostimularea musculara si ablatie la inima?
- 0ce simptome sunt normale sau nu după ablație?
- 1Rog un raspuns!!
- 0Ablatie pentru fibrilatie atriala permanenta
- 4Tahicardie paroxistica
- 1Ablatie la cluj la dr. Zdrenghea
- 1Ablatie flutter atrial - pret
- 5Recuperare dupa ablație
Mai multe informații despre: ablatia