Ablatie flutter atrial - pret | Forumul Medical ROmedic

Ablatie flutter atrial - pret

22-05-2020
Nedelcu68
Nu este medic/terapeut
Nedelcu68
Ma numesc Nedelcu Cristian, 52 ani, operat DSA1984 (dr.Dan Fagarasanu).Am descoperit acum 6 luni acest Flutter(119 batai /min), dupa investigatii si analize la Medlife (dr.Pinte Florentina) unde am facut Coronografie si am trecut-o cu bine, apoi am facut Conversie electrica la( dr. Popara Anca), cu tratament de anticoagulante.Cam 3 luni a fost ok pulsul sub supravegherea (dr.Nic Dragatoiu) aritmolog, apoi s-a marit din nou pulsul ajungand sub tratament la 105-109 batai/min.
Am facut si Holder de 48 ore si trebui sa fac ABLATIE.
Intrebarea mea este Unde pot face aceasta operatie???, mai ieftin in tara sau Bucuresti, avand in vedere situatia cu acest Covid 19.
Mentionez ca m am interesat la 3 clinici private care lucreaza cu CASMB, dar nu include si ELECTROFIZIOLOGIA adica Ablatia de flutter, la preturi de peste 3000 euro.
Va rog daca cineva ma poate ajuta cu informatii detaliate si la ce doctor.
Multumesc cu respect.
1 comentarii
1
07-08-2020, ora 00:16
DBD
Nu este medic/terapeut
DBD
Buna! Sotul meu a facut ablatie pt fibrilatie la Szeged. Costurile ca si in Romania, dar foarte buni specialisti si condițiile din spital excelente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de aÈ™teptare pentru ablaÈ›ie ar putea reduce riscul de recurență a fibrilaÈ›iei atriale
  •