Stimularea glandei de crestere

09-06-2006
Dana P.
Nu este medic/terapeut
Dana P.
buna ziua! imi puteti recomanda un produs bun, care sa dea rezultate, si eventual ieftin pentru stimulare glandei de crestere?? fiica mea are abia 17 ani si 1, 49 de cm. cu cat credeti ca ar putea creste in urma unui asemenea tratament cu hormoni??
4 comentarii
0
09-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Mergeti cu fiica dvs la endocrinolog, cit mai curind. Acesta va investiga cauza pentru care fiica dvs are doar aceasta inaltime(poate de vina este o pubertate instalata precoce) si va decide si daca exista vreun tratament si care anume este acela
0
15-06-2006, ora 00:00
Dana P.
Nu este medic/terapeut
Dana P.
Nu prea am icnredere in doctorii din oras. De mai multe ori s-au dovedit a fi incompetenti. O sa incerc totusi sa va urmez sfatul. Dar fara a merge la doctor nu se poate??
0
04-02-2007, ora 00:00
CVlad
Nu este medic/terapeut
CVlad
Buna ziua.Vad ca mesajele sunt putin cam vechi insa caut si eu un raspuns.Am 17 ani, iar in ultimii 2 ani am crescut foarte greu si putin in acelasi timp.Inaltimea mea este de aproximativ 171 cm.Am fost in vara la un medic pentru o consultatie(am facut si o radiografie la genunchi in urma careia am afla ca am cartilajele osificate).Tin sa precizez ca am picioarele lungi si un trunchi scurt.Este HGH-ul o solutie?
0
13-03-2008, ora 00:00
danela
Nu este medic/terapeut
danela
va rog sa-mi spuneti daca medicamentul HGH ACTIVATOR (stimulent hormon crestere)se poate administra la copil(fetita)de 11 ani, practica
baschet de 4 ani si are doar 1, 47 m inaltime.A crescut in ultimul an doar 6 cm.medicul de familie mi-a spus ca nu este necesar un examen endocrinologic deoarece inaltimea este normala in raport cu varsta.Totusi vreau sa stiu daca pot sa-i administrez un tratament cu HGH ACTIVATOR.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți stimula creșterea în înălțime (dieta, exerciții, sport)
  • Statura la copii - cum poți stimula creșterea în înălțime?
  • Aportul de proteine ​​contribuie la creșterea în înălțime la fete
  • Un studiu oferă o explicație asupra caracterului sezonier al creșterii și greutății copiilor
  •