Stomatolog Bucuresti
Buna la toti. Caut un stomatolog bun in Bucuresti. [zona Unirii-D. Taberei- Rahova-dar de ce nu si celelalte zone]
In Iasi am mers in ultimii 9 ani la dr. Spinu Iurie [Stomalux]. El este profesionist, si in loc sa-mi imbrace dintii cum dorea o alta stomatoloaga mi-a explicat ca pot fi reconstruiti [scuze daca nu folosesc termenii corecti] si se pastreaza o parte mult mai mare din dinte intacta si are un aspect natural, urmand ca peste ani si ani cand va fi cazul sa ii imbrac.
De un astfel de stomatolog am nevoie, si cred ca toti i-si doresc unul. De cineva care pune plombe cum trebuie si stie meserie chiar daca dau 50 ron in plus.
Multumesc anticipat tuturor
In Iasi am mers in ultimii 9 ani la dr. Spinu Iurie [Stomalux]. El este profesionist, si in loc sa-mi imbrace dintii cum dorea o alta stomatoloaga mi-a explicat ca pot fi reconstruiti [scuze daca nu folosesc termenii corecti] si se pastreaza o parte mult mai mare din dinte intacta si are un aspect natural, urmand ca peste ani si ani cand va fi cazul sa ii imbrac.
De un astfel de stomatolog am nevoie, si cred ca toti i-si doresc unul. De cineva care pune plombe cum trebuie si stie meserie chiar daca dau 50 ron in plus.
Multumesc anticipat tuturor
1 comentarii
de Dr. Mihai Socoteanu [Megadent] stiti ceva? am gasit si negative si pozitive. Sau Dr,. Popescu Alexandra [Hipocrat 2000 Rahova]
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Este urgenta?Cat de grav?
- 1Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 1Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar