stomatologie copii

14-01-2014
ainusha
Nu este medic/terapeut
ainusha
Buna ziua.Ma numesc Alina din Constanta, si as dori sa va adresez o intrebare.Ma ingrijoreaza fetita mea de 5 ani si 3 luni, careia i-a crescut un dinte in spatele incisivului central de jos fara a ii cadea niciunul inca.Nici macar nu se misca vreunul.Ce e de facut?Multumesc foarte mult.Sunt foarte ingrijorata.
3 comentarii
0
14-01-2014, ora 11:05
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua !

Ar trebui sa va adresati chirurgului maxilo-facial pentru diagnostic si conduita.
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
14-01-2014, ora 15:28
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna ziua!..nu este de competenta chirurgicala (imi pare rau ca trebuie sa imi contrazic colegul de breasla). Asa ceva se mai intampla, nu este o trgedie...este varsta la care incep sa apara dintii definitivi. Din diferite motive (maxilar prea mic, dinti prea voluminosi, pozitionarea nevaforabila a mugurilor dentari, etc) pot aparea aceste incidente. Trebuie sa consultati un medic dentist cu specialitatea de ortodontie. O zi buna!
0
15-01-2014, ora 11:03
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Dupa cum v-a spus colegul meu, Dr. Cosmin Marin, problema fetitei dumneavoastra este de competenta medicului dentist. De obicei, ca prima etapa trebuie indepartati ( extrasi ) dintii de lapte corespunzatori.Apoi dezvoltarea oaselor maxilare si a dintilor trebuie urmarite/corectate de un medic ortodont. Daca urmeaza prima vizita la dentist, incercati sa nu-i "transferati" fetitei temerile dumneavoastra si sa aveti o atitudine incurajatoare. Vizita unui medic dentist cu specializare pedodontica este adesea binevenita caci in jurul varstei de 6 ani "apar" si alti dinti despre care trebuie sa fiti informata. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Beneficiile alăptării asupra dentiției copiilor
  •