stopare crestere
Buna ziua.
Pentru inceput imi cer scuze ca am postat in aceasta categorie, dar chiar nu stiam pe care sa o aleg, niciuna nu imi pare potrivita.
Problema mea consta in crestere. Am 15 ani, si am 170cm, dar sunt si destul de maricica.. Rog mult sa-mi spuneti daca este posibila stoparea cresterii. Nu ca as fi complexata de inaltimea mea, dar stiu ca fetele cresc pana pe la 17 ani, si imi e frica sa nu ajung pana la 180. Eu seaman cu tata, iar el e destul de inalt si zdravan si nu mi-as dori sa-l ajung in inaltime. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi. Merci anticipat.
Pentru inceput imi cer scuze ca am postat in aceasta categorie, dar chiar nu stiam pe care sa o aleg, niciuna nu imi pare potrivita.
Problema mea consta in crestere. Am 15 ani, si am 170cm, dar sunt si destul de maricica.. Rog mult sa-mi spuneti daca este posibila stoparea cresterii. Nu ca as fi complexata de inaltimea mea, dar stiu ca fetele cresc pana pe la 17 ani, si imi e frica sa nu ajung pana la 180. Eu seaman cu tata, iar el e destul de inalt si zdravan si nu mi-as dori sa-l ajung in inaltime. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi. Merci anticipat.
1 comentarii
Poti sa-ti faci niste analize, la indrumarea endocrinologului, dar daca ele arata ca totul enormal nu ai ce face. Si chiar daca ai interveni, nu ar fi bine, cu sistemul hormonal nu e de jucat. Si oricum, cred ca nu vei mai creste in inaltime. Asa am patit si eu, aveam 1.73 la 14 ani si nu am mai crescut.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp