Suferința voastră este utilă (mesaj nonreligios și moderat)

Atenție, antinatalismul este un curent nonextremist! Noi cei de aici cunoaștem foarte bine suferința. Din fericire, ea nu a fost inutilă! Haideți să luptăm pentru ca niciun suflețel nevinovat să nu mai fie forțat să vină pe lume. Informați-vă despre curentul filozofic antinatalist, altfel ați suferit degeaba. Haideți să facem această țară mică și disprețuită centrul antinatalismului mondial, să facem din ea salvarea întregii omeniri! Sunt vreo 6 milioane de români plecați peste granițe. Acesta este un avantaj pentru că putem răspândii peste tot ideologia. Vorbiți despre suferința voastră, la luptă! În străinătate există organizații antinataliste? Da! La noi de ce nu se poate? Îmi spuneți și mie? Cu ce suntem mai prejos?
11 comentarii

Esti in episod. Ar fi bine sa vorbesti cu medicul tau despre aceste lucruri.
Nu mai scrie cand esti in episod ca te faci de ras.
Nu mai scrie cand esti in episod ca te faci de ras.

initiator... nu strica sa tii legatura cu un psiholog sau un doctor, ca sa poata urmari traseul tau

@Amenhotep4
De unde culegi asemenea informații? De unde te inspiri tu?
De unde culegi asemenea informații? De unde te inspiri tu?

@iulis La început depresia m-a făcut să conștientizez că neantul este cea mai bună alegere pentru copilul tău, cel mai frumos cadou, căci acolo nu există suferință, doar liniște eternă, bucuriile fiind oricum trecătoare. După am citit pe Wiki Pedia despre antinatalism, sunt niște argumente foarte interesante. Am mai citit și din alte surse, mi se pare că nimeni nu poate combate acest curent filozofic cu șanse de câștig, sigur că am căutat și păreri pronataliste. Îmi place să citesc pe acest forum pe care scriu acum despre episoadele psihotice ale altora și găsesc uneori mărturii care mă cutremură prin suferința conținută în ele și care îmi dau dreptate. În plus să ne gândim logic, dacă nu ar fi existat oameni, nu ar fi existat nici incidentul Colectiv, de exemplu (imaginează-ți cum se simte să fii ars de viu). Și asta de ce? Doar pentru că părinții tăi au vrut copil? Atunci când cineva naște, forțează o ființă nevinovată să vină pe lume, nu poate fii vorba de consimțământ.
Este demonstrat științific că există depresii atât de grave, încât persoana nici măcar nu se mai poate sinucide, atât de mult îi este afectată voința (nu încurajez sinuciderea, există atâtea soluții medicamentoase și nemedicamentoase pentru depresie, voiam să subliniez doar cât de puternic este afectat respectivul om) și dacă trăiește într-o țară precum Coreea de Sud, în care există stigmă foarte mare pentru cei care suferă de boli mintale... ne putem doar imagina ce viață va avea acel depresiv...
Este demonstrat științific că există depresii atât de grave, încât persoana nici măcar nu se mai poate sinucide, atât de mult îi este afectată voința (nu încurajez sinuciderea, există atâtea soluții medicamentoase și nemedicamentoase pentru depresie, voiam să subliniez doar cât de puternic este afectat respectivul om) și dacă trăiește într-o țară precum Coreea de Sud, în care există stigmă foarte mare pentru cei care suferă de boli mintale... ne putem doar imagina ce viață va avea acel depresiv...

Din ce am citit pe internet, antinatalismul nu poate fi combătut (am citit și păreri pronataliste, în dezbateri). Acum sunt mult mai bine decât la început, dar tot nu pot uita prin ce am trecut și empatizez cu oamenii care au suferit mai mult decât mine, vreau ca mizeria asta să se termine. Să fie pace eternă!

Dumnezeu a considerat sa iti dea aceasta boala pentru ca fara ea nu mergeai in Rai. Daca iti dadea altceva nu te mantuiai. Nu mergeai in pacea eterna.
Ce legatura are boala ta cu vietile celor care se nasc sanatosi si duc o viata normala?
Ce legatura are boala ta cu vietile celor care se nasc sanatosi si duc o viata normala?

Acest "curent" ca multe altele asemănătoare sunt doar fake-uri si nu fac decât sa manipuleze. Nu că critic eu, doar mi-am dat cu părerea. Sanatate.

@Doamna Clara, pe mine mă interesează să am suferință 0 în lume. Asta se poate face prin:
1 oprirea completă a nașterilor și
2 redirecționarea resurselor financiare și umane care ar fi fost alocate natalității către copii din orfelinate și către oamenii săraci.
@Identity, m-ai făcut foarte curios. Poți să dezvolți?
1 oprirea completă a nașterilor și
2 redirecționarea resurselor financiare și umane care ar fi fost alocate natalității către copii din orfelinate și către oamenii săraci.
@Identity, m-ai făcut foarte curios. Poți să dezvolți?

Eu nu ma pot concentra pe subiectul asta pentru ca nu am citit mai nimic de pe alte surse. De la tine am aflat de acest curent. Sigur sunt altii mai interesati sa discute despre asa ceva. Fake este ceva fals si manipulare este prostirea multimilor. La asta m am referit. Scuze dar eu nu vreau sa dezvolt mai mult de atat acest subiect de discuție. Sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Cat de mult ingrasa o doză mică de olanzapina?
- 0Lista medicamentelor antidepresive din Romania
- 10Scoatere antidepresiv
- 1Gânduri care răspund la alte gânduri, de parcă mi-ar fi inserate în cap
- 1Sunt singurul care are impresia că a omorât oameni cu puterea gândului?
- 2Medicamentele antipsihotice afecteaza respiratia?
- 3Depresie recurenta
- 5Voi ce motive găsiți pentru a trăi?
- 9Tulburare schizo afectivă remisă
- 0Astenie de primăvară?