Sufocare la caldura interioara
Buna seara! De ceva timp am o problema cu caldura din spatii inchise: farmacii, magazine, scoli.Ma refer la acea caldura data mai tare si anume ca odata patruns intr-o astfel de incapere simt o stare de sufocare, ameteala urmata de o alta stare de agitatie ca si cum vreau sa ies repede la aer.Curios este ca odata iesit la aer imi revin.
Stari secundare: simt uneori nevoia sa trag adanc aer in piept.Cateodata aerul se duce alteori parca se opreste in gat.
Nu am avut stres in ultimul timp, nici vreo suparare anume.
Am avut in urma cu foarte multi ani o stare de lipsa de aer urmata de o stare de panica, neliniste de nu puteam sta locului.Am fost diagnosticat atunci cu tetanie latenta, spasmofilie.Insa atunci facusem o cadere de Ca din mai multe cauze inclusiv emotionale.
Stari secundare: simt uneori nevoia sa trag adanc aer in piept.Cateodata aerul se duce alteori parca se opreste in gat.
Nu am avut stres in ultimul timp, nici vreo suparare anume.
Am avut in urma cu foarte multi ani o stare de lipsa de aer urmata de o stare de panica, neliniste de nu puteam sta locului.Am fost diagnosticat atunci cu tetanie latenta, spasmofilie.Insa atunci facusem o cadere de Ca din mai multe cauze inclusiv emotionale.
1 comentarii
Posibil sa fie niste somatizari de anxietate. Adresati-va unui psiholog.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Dispnee in special la efort acum si in repaos
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 1Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 1Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara