sugar mananca la o ora, o ora si jumatate...
am un bebe de o luna si o saptamana care nu are un program de masa nu reusesc deloc. intr-o zi da altele nu. mananca la o ora, o ora si jumate cam asa ce trebuie sa fac si nici nu doarme cum trebuie adica doarme cate o jumatate de ora, o ora, cam asa.va multumesc.
5 comentarii
bebele trebuie hranit la cerere, la fel si cu somnicul.
da il alaptez la san. dar nu-i prea des hranit zic si eu. de multe ori se aude la el in burtica cum huruie stiu sunt colicii dar colicii nu se fac si de la hranit prea des. multumesc
deci, bebele trenuie hranit la cerere. uite, de exemplu, cat timp ati stat in maternitate, asistentele ce aveau grija de bebei chemau mamele sa'i alapteze la un anumit interval de timp, dar in timpul cat nu erau chemate, ele(asistentele) le completau alimentatia cu lapte praf si chiar cu ceai ;)
aveti grija si la alimentaia d'voastra, pt ca ce mancati, asta papa si copilul si astfel il poate afecta sau nu si pe el.
un program va avea dupa cateva luni (o spun din proprie experienta)
sanatate, crestere usoara si sa va bucurati de bebica!
aveti grija si la alimentaia d'voastra, pt ca ce mancati, asta papa si copilul si astfel il poate afecta sau nu si pe el.
un program va avea dupa cateva luni (o spun din proprie experienta)
sanatate, crestere usoara si sa va bucurati de bebica!
trebuie pus la san de cate ori cere.daca mananca des poate nu ai san suficient si nu se satura..sau poate e lenes, mananca putin si peste jum d ora iar mai vrea.pune-l la san de cate ori se trezeste sau daca nu doarme iti dai seama cand ii este foame, il simti.pune nasul tau aproape de gurita lui, daca deschide jurita si umbla cu ea ii e foame daca nu, nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2refuz alimente solide
- 15La trei luni bebelusul meu nu mai mananca!
- 6Refuza mancarea si laptele
- 4probleme de alimentatie la bb de 4 luni
- 23Bebe la 11 luni anorexic! Ajutor! Ajutor!
- 4cantitatea de lapte pentru un bebe de 2 luni?
- 5refuzul laptelui la sugar de 3 luni jumate
- 3alimentatie sugar.. sucul de fructe
- 3bebelus 8 luni, nu mai papa mancare solida
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 0meniul unui bebe de 11 luni
- 9Bebelusul de 7 luni nu mananca noaptea si plange in somn de foame sunt disperata!!!
- 2bebe de 10 sap papa ff putin
- 1Alimentatie copil 4 luni
- 3Lapte de vaca pentru bebelusi
- 2Bebe 6 luni
- 1Bebeluș mofturos și nemancacios
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
- 2Alimentatie fetita 3 luni
- 5Ceaiul si apa sunt recomandate la 4 luni?
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: