Sunt gravida?
Buna ziua, sunt virgina insa inainte cu o luna aproximativ am avut mai multe interactiuni cu prietenul meu insa am fost foarte atenti si nu cred ca mi a pus mana in zona intima cu nimic, asta fiind maximul din cate imi amintesc. Insa deja imi intarzie menstruatia cu 7 zile dar am facut 3 teste de sarcina diferite in zile diferite si au iesit toate negativ. De cateva zile am uneori o stare de greata si sani sensibili insa nu vad vreo posibilitate de asa ceva... va rog frumos ajutati ma cu o parere pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare situatia. va multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 11probleme cu menstruatia
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 0intarziere menstruala
- 1imi intarzie menstruatia
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 3Intarziere menstruatie
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Întârziere ciclu
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: