Sunt gravida?
Buna ziua, sunt virgina insa inainte cu o luna aproximativ am avut mai multe interactiuni cu prietenul meu insa am fost foarte atenti si nu cred ca mi a pus mana in zona intima cu nimic, asta fiind maximul din cate imi amintesc. Insa deja imi intarzie menstruatia cu 7 zile dar am facut 3 teste de sarcina diferite in zile diferite si au iesit toate negativ. De cateva zile am uneori o stare de greata si sani sensibili insa nu vad vreo posibilitate de asa ceva... va rog frumos ajutati ma cu o parere pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare situatia. va multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce intarzie, oare. atat de mult?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 2menstruatie intarziata
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 3Posibil sarcina?
- 0Problema ciclu menstrual
- 0Menstruație întârziată
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Sunt însărcinată?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 0Întârziere menstruație
- 0Sarcina?
- 0Întârziere menstruatie
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: