Sunt gravida?

Buna ziua, sunt virgina insa inainte cu o luna aproximativ am avut mai multe interactiuni cu prietenul meu insa am fost foarte atenti si nu cred ca mi a pus mana in zona intima cu nimic, asta fiind maximul din cate imi amintesc. Insa deja imi intarzie menstruatia cu 7 zile dar am facut 3 teste de sarcina diferite in zile diferite si au iesit toate negativ. De cateva zile am uneori o stare de greata si sani sensibili insa nu vad vreo posibilitate de asa ceva... va rog frumos ajutati ma cu o parere pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare situatia. va multumesc mult
1 comentarii

Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 2Intarziere menstruatie
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 0dupa 2 luni de ciclu a 3 nu
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 4oare sunt insarcinata?
- 2Întârziere menstruație
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 2Ce sa cred?
- 2Sex anal și sarcina
- 2Menstruație întârziată
- 2Despre sarcina
- 1Potentiala sarcina
- 1Menstruatia nu mi-a venit
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: