Sunt gravida?
Buna ziua, sunt virgina insa inainte cu o luna aproximativ am avut mai multe interactiuni cu prietenul meu insa am fost foarte atenti si nu cred ca mi a pus mana in zona intima cu nimic, asta fiind maximul din cate imi amintesc. Insa deja imi intarzie menstruatia cu 7 zile dar am facut 3 teste de sarcina diferite in zile diferite si au iesit toate negativ. De cateva zile am uneori o stare de greata si sani sensibili insa nu vad vreo posibilitate de asa ceva... va rog frumos ajutati ma cu o parere pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare situatia. va multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 4menstruatie intarziata
- 7test de sarcina
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 0De ce imi intarzie
- 2Intarzaiere menstruatie
- 2Întârziere menstruație
- 2Menstruația nu vine
- 2Întârziere menstruație
- 2Sarcina sau altceva?
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Întârzierea menstruației
- 0Pot fi insarcinata?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: