Sunt gravida?
Buna ziua, sunt virgina insa inainte cu o luna aproximativ am avut mai multe interactiuni cu prietenul meu insa am fost foarte atenti si nu cred ca mi a pus mana in zona intima cu nimic, asta fiind maximul din cate imi amintesc. Insa deja imi intarzie menstruatia cu 7 zile dar am facut 3 teste de sarcina diferite in zile diferite si au iesit toate negativ. De cateva zile am uneori o stare de greata si sani sensibili insa nu vad vreo posibilitate de asa ceva... va rog frumos ajutati ma cu o parere pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare situatia. va multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
in cazul in care nu a existat penetrare nu aveti cum sa firi insarcinata, daca nu vine menstruatia in urmatoarele doua saptamani mergeti la un consult de specialitate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 1menstruatie intarzista
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 1Posibilă sarcina?
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 4Menstruație întârziată
- 0Menstruație întârziată
- 0Menstruatiei
- 1Sarcina?
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 1Menstruatie intarziata.
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: