Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
Buna ziua,
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
2 comentarii
Buna ziua,
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Da cel mai posibil sa fi ramas insarcinata!
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 4am si eu o mare problema - s-a rupt prezevativul
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 3Intarzierea menstruatiei, amenie
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 0Am ramas gravida?!
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 1Sarcina sau altceva?
- 1Întârzierea menstruației
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 1Sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstruație anexita
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: