Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
Buna ziua,
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
2 comentarii
Buna ziua,
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Da cel mai posibil sa fi ramas insarcinata!
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 22hematurie de doua luni
- 7sarcina sau nu?
- 4De ce imi intarzie menstruatia?
- 3Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale timp de 1 an?
- 1Ciclu intarziere
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 5intârziere menstruație
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 0Ce poate fi???
- 2Menstruație întârziată
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 0Perioada Menstruala
- 1Menstrutie intarziata
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: