Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
Buna ziua,
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
2 comentarii
Buna ziua,
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Da cel mai posibil sa fi ramas insarcinata!
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 2Prezervativ rupt la varf
- 0Întârzierea menstruației
- 2Sunt insarcinata?
- 2Sex neprotejat
- 1Întrerupere sarcină
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Sunt sanse sa ramana gravida ?
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: