Sunt insarcinata?

17-03-2007
minola
Nu este medic/terapeut
minola
Eu mi-am inceput viatza sexuala destul de repede... 15 ani.. dintr-o greseala..actul sexual a fost neprotejat, iar acesta a ejaculat in mine, dar el mi-a zis ca este ptr prima oara asa ca nu voi ramane insarcinata.oare este adevarat ?astept raspuns urgent... sunt tensionata :(( shi inca o intrebare... e ceva gresit daca iti incepi viatza sexuala la o varsa foarte frageda??
2 comentarii
0
18-03-2007, ora 00:00
ramona mony
Nu este medic/terapeut
ramona mony
nu conteaza k e prima data sau o 15 oara, trebuie sa te protejezi.riskul este mare.ar fi trebuit sa iei postinor2 in max 72 de ore.e posibil sa fii insarcinata.iar pt a doua intrebare nu e ceva gresit important e k tu sa fii pregatita.unele studii spun k pers kare isi incep viata sex prea devreme se imbolnavesc mai usor de unele bolii, chiar si cancer.nu vreau saa te sperii cel mai bine e sa te protejezi.
0
26-03-2007, ora 00:00
astryana
Nu este medic/terapeut
astryana
da, sunt de acord cu ramona. Poti fi insarcinata. La cat timp dupa prima zi a ciclului ai avut contactul? Daca este incepand cu a 12-a zi, s-ar putea sa ai probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •