oare sunt insarcinata?
am fost la menstruatie in data de 2, am avut contact sexual in data de 25, ce risc exte sa fiu insarcinata? M-am folosit de metoda calendarului...vreau sa stiu
3 comentarii
Mie mi-a intarziat luna asta 4 zile. Eu nu sunt foarte convinsa de metoda calendarului deoarece nu la fiecare persoana se calculeaza la fel.
A ejaculat inauntru ?
Chiar daca da sau nu, exista sanse sa ramai deoarece :
- Chiar daca nu ejaculeaza inauntru, se parcursul actului sexual, organul baiatului, ejaculeaza ( in cantitati mici ) spermatozoizi, este de ajuns ca un singur spermatozoid din milioane sa ajunga acolo unde trebuie si ai ramas, sau, poti avea norocul sa nu se fi intamplat asta.
-Chiar daca a ejaculat exista si nu prea sa fi ramas, cum ti-am spus si mai sus.
Poti face un test peste 8-12 zile sa fii sigura de rezultatul acestuia.
Numai bine.
A ejaculat inauntru ?
Chiar daca da sau nu, exista sanse sa ramai deoarece :
- Chiar daca nu ejaculeaza inauntru, se parcursul actului sexual, organul baiatului, ejaculeaza ( in cantitati mici ) spermatozoizi, este de ajuns ca un singur spermatozoid din milioane sa ajunga acolo unde trebuie si ai ramas, sau, poti avea norocul sa nu se fi intamplat asta.
-Chiar daca a ejaculat exista si nu prea sa fi ramas, cum ti-am spus si mai sus.
Poti face un test peste 8-12 zile sa fii sigura de rezultatul acestuia.
Numai bine.
Bibushol asteapta si vezi daca'ti inatzie mai mult de 14 zile fa'ti un test de sarcina si vezi ce este, apoi mergi la un ginecolog.Dupa metoda calendarului atunci ai fi fost pe la jumatatea ciclului, deci n'ar trebuii sa ai probleme de genul unui riscde a fi insarcinata. dar mai bine iti faci un test de sarcina si te linistesti.
mi-am facut un test, si a iesit negativ, dar l-am facut la 10 zile dupa ce am avut contact sexual...nu stiu ce sa cred
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 9Jocuri erotice in cada
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 4sunt insarcinata ?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 0este adevărat ?
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: