sunt insarcinata?
folosesc anticonceptionalele logest. duminica, 22, m-am culcat cu prietenul meu si a terminat inauntru. luni seara am uitat sa iau pastila pt ziua respectiva (le iau la ora 8 seara). marti dimineata la 7 am luat pastila..si seara am mai luat una. pe prospect scria ca daca e o intarziere sub 12 ore sunt inca protejata. dar eu am avut 11 ore intarziere...
peste cateva zile voi face un test de sarcina. imi puteti insa spune orientativ care sunt sansele sa fiu insarcinata??
tin sa mentionez ca de atunci am mai avut contact sexual si a terminat tot inauntru.
peste cateva zile voi face un test de sarcina. imi puteti insa spune orientativ care sunt sansele sa fiu insarcinata??
tin sa mentionez ca de atunci am mai avut contact sexual si a terminat tot inauntru.
2 comentarii
asa este cum scrie pe prospect.sunteti inca protejata.
asta inseamna ca puteti sta linistita.daca aceea este singura pastiluta uitata nu exista riscul sa fi ramas insarcinata.
asta inseamna ca puteti sta linistita.daca aceea este singura pastiluta uitata nu exista riscul sa fi ramas insarcinata.
nu am stiut unde sa postez si eu intrebarea pt dr evelyn.
am dori sa facem un bebe. sambata asta se fac 2 saptamani de la cpnceptie. daca am presupune ca "s-a prins". problema e ca eu am migrene, urate si sambata am luat un sumatriptan. as dori sa stiu daca in primele 2 sapt de sarcina sau chiar primele 3 am mai citit pe net, medicam afecteaza fatul. si sumatriptanul cat este de periculos?
multumesc
am dori sa facem un bebe. sambata asta se fac 2 saptamani de la cpnceptie. daca am presupune ca "s-a prins". problema e ca eu am migrene, urate si sambata am luat un sumatriptan. as dori sa stiu daca in primele 2 sapt de sarcina sau chiar primele 3 am mai citit pe net, medicam afecteaza fatul. si sumatriptanul cat este de periculos?
multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2pot fi gravida?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 3Sunt insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3O posibila sarcina?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 1sunt sau nu insarcinata
- 0sunt gravida?
- 0Sunt gravida?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Sarcina sau nu?
- 1Posibila sarcina?
- 2sarcina sau nu?
- 4Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: