Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?

imi intarzie menstruatia si am impresia ca am ramas insarcinata. m-am protejat cu prezervativ si contactul sexual a avut loc in a doua zi dupa terminarea menstruatiei. am facut un test acum o spatamana si a iesit negativ, dar ma ingrijorez.
cred ca ma stresez degeaba si asta imi intarzie menstruatia, dar totusi.. nu stiu ce sa cred.
poate sunt paranoica, dar atunci de ce sa-mi intarzie atat de mult? nu mi s-a mai intamplat.

nu am fost racita intre timp

2.Sigur nu esti insarcinata, nefiind in perioada fertila
3.E incorect, sa zic asa, sa-ti calculezi ciclul menstrual dupa data din luna, corect este sa numeri zilele de la o menstruatie la alta(intre 22 ian. si 22 feb, de exemplu, e un nr. de zile, intre 22.feb si 22. martie e alt nr. de zile)

cred ca am exagerat, dar am fost foarte stresata din cauza asta

Sangerarile intravaginale pot avea mai multe cauze, de la fibroame uterine la rana pe col sau dereglari ale hormonilor sexuali, asa ca se impune un control medical.
In ceea ce priveste menstruatia, aparitia ei cu 4 zile mai repede sau mai tarziu, in cazul in care se intampla rar, poate fi normala, o intarziere mai mare ridica probleme medicale.Iti enumar mai jos cateva cauze:
- Stresul
- Afectiuni ale tiroidei
- Chisturile ovariene;
- anumite medicamente
- Schimbarile radicale ale stilului de viata
- curele de slabire
- probleme genitale;
- obezitatea, diabetul, boli hepatice
- efort fizic prelungit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3Gravida sau nu?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0tulburari sexuale... care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 4As putea fi insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 1Sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 1Sunt însărcinată?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? personalitatea paranoida