Suplimentul Neuro Optimizer ar putea sa îmi facă bine sau rău?

02-10-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Am avut o recomandare de la fostul doctor psihiatru sa iau suplimentul Neuro Optimizer dar nu știu daca nu cumva Doamne ferește mi-ar putea face rău în combinație cu tratamentul pe care îl iau în prezent pt schizo și toc:Rispolept injecție și Prozac.
As vrea sa iau Neuro Optimizer fiindca am probleme serioase de concentrare și atenție și asta vad pe pielea mea in fiecare zi însă frica și anxietatea pune stăpânire pe mine cu întrebări de genul dar daca mor de la el sau daca interacționează și îmi face rău, m-am saturat.Insist cu produsul asta deoarece am văzut că are recenzii foarte bune, lumea e foarte mulțumită de el pe site-urile farmaceutice, spun că aproape face minuni aducă îmbunătățește cogniția însă nu știu cum ar reacționa organismul meu la el în combinație cu prozacul și injecția cu Rispolept..daca cineva a luat Neuro Optimizer împreună cu tratament psihiatric mai ales cu antidepresiv il rog sa îmi spună cum s-a simțit și dacă a simțit neplăceri.(Nu vreau sa ajung sa pățesc lucruri rele doar pt că am luat suplimentul asta ptr creier însă în mintea mea e ultima speranță sa mă pot concentra mai bine dar frica mă oprește deocamdată să îl iau.)
Deci este vreun specialist care știe dacă asocierea este sigură?
Vă mulțumesc mult!
2 comentarii
1
02-10-2021, ora 07:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cel mai sigur e să vorbești cu medicul tău pentru ca te cunoaste cel mai bine. Persoanele reacționeaza diferit la medicație în funcție de caracteristicile individuale așa ca nu te ajută părerea persoanelor care au folosit acest supliment.
1
02-10-2021, ora 11:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Stiu cazuri carora le-a facut bine o perioada scurta si cazuri care au virat in episod de la el. Poti sa il iei pana cand simti ca virezi si apoi il intrerupi.
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul