Suspiciune leziune menisc.

01-04-2018
Ionita Alin
Nu este medic/terapeut
Ionita Alin
Va salut, am varsta de 16 ani si practic handball. De la un timp am tot avut probleme cu genunchiul de cand m-am lovit prima oara (mi-a fost scos lichid din genunchi). Totusi de atunci nu mi-a trecut in totalitate genunchiul, el fiind totusi mai umflat decat celalalt genunchi. In urma cu o luna si jumatate am fost la ortopedie si mi s-a spus ca este posibila o leziune de menisc si mi s-a recomandat sa fac RMN. Am avut genunchiul pus in gips, am reluat antrenamentele dar simt ca nu mai am forta in el. Tin sa precizez ca se aude in permanenta un click cand intind genunchiul, este mai cald decat celalalt genunchi, iar dupa efort piciorul incepe sa-mi amorteasca de la gamba in jos, iar de la glezna in jos se inroseste si se umfla.
Dureri nu am, nici in timpul antrenamentului, deci nu stiu daca ar fi cu adevarat o leziune de menisc.
2 comentarii
0
01-04-2018, ora 13:58
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ce arata RMN-ul. simptoamele descrise sunt cam despefifice pentru leziunile de menisc
1
02-04-2018, ora 21:16
Ionita Alin
Nu este medic/terapeut
Ionita Alin
Am programare saptamana viitoare la RMN, dar totusi, chiar pot avea leziune de menisc chiar daca nu simt dureri?
Adaugă un comentariu / răspuns