Teleradiografie, rog lamurire...

08-10-2012
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua am o problema in partea stanga a fetei, ma umflu frecvent de cativa ani incoace pana sus la ochi, mi s-a recomandat o teleradiografie, exista si posibilitatea unei infectii ale glandelor salivare, mi-a aparut ca si un fel de chistulet pe partea interioara a obrazului care nu mai trece de ani de zile si de atunci ma tot umflu la fatza, din cate am inteles acel chistulet este chiar unde e orificiul glandelor salivare, am gust rau de acolo si am gura uscata, as vrea sa stiu ce se vede mai exact pe o teleradiografie laterala, se observa daca este o problema la glandele salivare din acea parte sau o infectie dentara, ganglionii gatului inflamati si asa m departe sau ajuta doar la cazuri de ortodontie? Pt. glandele salivare trebuie neaparat facuta o sialografie? La ce medic sa ma adresez ORL, stomatolog sau chirurg maxilo-facial? Ce ma sfatuiti? E mai bine o radiografie a planseului bucal si a gatului, o sialografie sau ajuta totusi si aceasta teleradiografie? Vreau sa spun ca din cate am inteles pe radiografia panoramica dentara nu se vede nimic deosebit, cel putin din spusele medicului stomatolog, sa inteleg ca nu este de la dinti? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul