Temperatura 35, 3
Pentru o persoana de sex feminin, cam de 6 luni exista temperatura 35, 2 - 35, 3 care urca pana la 36, 5, cam de o luna. Pana acum o luna urca pana la 37, 3.
Temperatura de 36, 5 este urmata de transpiratie abundenta, apoi frisoane cu senzatie de frig si scaderea temperaturii la 35, 2 - 35, 3 si vedere incetosata
Ganglioni limfatici mandilbulari mariti - facut analize la stomatologie si nu sunt probleme din aceasta cauza
In iulie anul trecut a fost facuta o operatie de adenom de paratiroida si cam dupa 2 luni parca s-a dereglat tot organismul. Au fost facute analiza la Parhon si au dat bune. Plus ca Osteoporoza a devenit osteopemie dupa tratament cu acid ibandronic.
De 30 de ani tratament cu euthyrox100 pentru hipotiroidism.
Colecist scos.cu dureri mari dupa 10 ani de la operatie.
La ce doctor ar putea sa mearga ?
Temperatura de 36, 5 este urmata de transpiratie abundenta, apoi frisoane cu senzatie de frig si scaderea temperaturii la 35, 2 - 35, 3 si vedere incetosata
Ganglioni limfatici mandilbulari mariti - facut analize la stomatologie si nu sunt probleme din aceasta cauza
In iulie anul trecut a fost facuta o operatie de adenom de paratiroida si cam dupa 2 luni parca s-a dereglat tot organismul. Au fost facute analiza la Parhon si au dat bune. Plus ca Osteoporoza a devenit osteopemie dupa tratament cu acid ibandronic.
De 30 de ani tratament cu euthyrox100 pentru hipotiroidism.
Colecist scos.cu dureri mari dupa 10 ani de la operatie.
La ce doctor ar putea sa mearga ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4temperatura de 37, 7 grade C
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 4febra si frisoanele
- 14Probleme gastro baiat 7 ani
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 0Senzatie de frig in spate
- 2Nu stiu ce se intampla..
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 2diagnostic CT
- 1Raceala/gripa/meningita
- 0Temperatura corpului
- 0Buna seara - temperatura 35,9 noaptea la băiețel de 4 ani
- 0Tensiune, voma, transpiratii cu frisoane
Mai multe informații despre: Temperatura corpului Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: