temperatura oscilanta
am o fetita cu virsta de 6ani are febra de 5 zile intre 38 38, 5 are amigdalita acuta
am facut tr cu cexil de 250 mg, 3 zile dupa care a facut pehcilina g 3 injecti acum am trecut pe ospen 500.care il administrez la 8 ore-i am dat 4 tablete.s i tot are febra.
am facut tr cu cexil de 250 mg, 3 zile dupa care a facut pehcilina g 3 injecti acum am trecut pe ospen 500.care il administrez la 8 ore-i am dat 4 tablete.s i tot are febra.
2 comentarii
De ce ai schimbat antibioticele unul dupa altul si nu ai discutat cu medicul care se ocupa de copil sau macar cu asistenta acestuia ? Da-i putin Nurofen in seara aceasta, ceai si, eventual, daca nu are diaree, ii poti pune si un supozitor cu Paracetamol sau Novocalmin pentru a nu urca si mai mult temperatura in noaptea aceasta si maine dimineata mergi cu copilul la medicul de familie.
Băieţelul meu de 6 luni tuşeşte nu ai curge nasul dar în schimb are temperatura oscilanta acum are 36, 5..acum are 37, la un interval de 10-20 minute. Ce mi se mai pare ciudat e faptul ca deşi am în casa o temperatura de 25 de grade el are manutele şi obrăjori reci. Sa mai confruntat cineva cu aşa ceva? Ştie cineva dece??
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie