Ten mixt cu probleme.
Am tenul mixt, si am avut si acnee cand eram mai mica, acum am 21 de ani, si as dori sa stiu ce produse ar fi cele mai bune pt tenul meu, pt curatare si hidratare, ar trebui sa folosesc produse diferite pt zona T si altele pt restu fetei, care ar fi acestea? Am folosit Cicaplast de La roche posay, pt petele lasate de cosuri, din cand in cand imi mai apar pe barba si frunte. Ce produse ar trebui sa folosesc?
1 comentarii
0
11-12-2009, ora 22:13
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara,
Aţi putea să folosiţi sistemul de îngrijire Clearogen (clearogen.ro). Este special realizat de un dermatolog american şi acţionează la nivel de cauză, astfel suprimă şi efectul, adică seboreea şi leziunile acneiforme. Documentaţi-vă cu privire la el şi dacă vă încântă, achiziţionaţi-l. Consultaţi şi dermatologul pentru un consult specializat. Toate cele bune şi multe binecuvântări ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Aţi putea să folosiţi sistemul de îngrijire Clearogen (clearogen.ro). Este special realizat de un dermatolog american şi acţionează la nivel de cauză, astfel suprimă şi efectul, adică seboreea şi leziunile acneiforme. Documentaţi-vă cu privire la el şi dacă vă încântă, achiziţionaţi-l. Consultaţi şi dermatologul pentru un consult specializat. Toate cele bune şi multe binecuvântări ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica