Tendinita - durerea de sold persista
Buna ziua! De aproximativ 4 luni ma confrunt cu o durere in zona soldului. Am facut fizioterapie, kinetoterapie, tratament cu movalis, aflamil. Am consultat 3 doctori, mi s-a pus acelasi diagnostic - tendinita. Insa durerea continua. Durerea mi a aparut in urma mersului pe jos excesiv, exercitii fizice, condus. Mentionez ca nu mai este la fel de intensa ca la inceput. Ma doare la mers si la stat in sezut timp indelungat. Dar deja situatia devine foarte stresanta. Mi se pare normal ca un medic sa te trateze complet nu pe jumatate si sa ti se spuna sa astepti ca o sa treaca. Poate cineva sa imi dea un sfat unde sa ma duc sau ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
Buna seara,
Daca diagnosticul este real, tendinita reprezinta consecinta supra-solicitarii mecanice excesive a organismului (Greutate exgerata-nu stim, nu ne-ati precizat, efort excesiv).
Prin urmare, tratamentul se rezuma strict la tratarea cauzelor: reducerea solicitarii mecanice a organismului. Nu se pune problema de pastile, injectii, "raze", fizioterapie sau altele similare.
Insa efectele se vad doar dupa 3-6 luni de reducere a solicitarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Daca diagnosticul este real, tendinita reprezinta consecinta supra-solicitarii mecanice excesive a organismului (Greutate exgerata-nu stim, nu ne-ati precizat, efort excesiv).
Prin urmare, tratamentul se rezuma strict la tratarea cauzelor: reducerea solicitarii mecanice a organismului. Nu se pune problema de pastile, injectii, "raze", fizioterapie sau altele similare.
Insa efectele se vad doar dupa 3-6 luni de reducere a solicitarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 7dureri puternice in zona lombara si la soldul drept.
- 36dureri la coloana si in sold
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 3durere colooana vertebrala, sold
- 3dureri de sold
- 4de doua luni ma doare soldul
- 4Articulatie coxo-femurala
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 1Usturime, senzatie de furnicaturi
- 8unde ma mai pot adresa?
- 21Durere de sold
- 2Dureri de sold
- 3durere solduri si zona lombara
- 1durere de sold +picior amortit
- 7durere de sold drept pana sub genunchi
- 0Durere sold, psoas tensionat, picior mai lung.
- 2Durere sold
- 1Durere sold
Mai multe informații despre: Tendinita durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: