tendinita?
Buna ziua. De vreo 2 saptamani am o durere in zona tendonului iliotibial. Am fost la medicul facultatii si mi-a spus ca e doar o tendinita si va trece cu repaus in vreo 3 saptamani dar nu stiu cata incredere pot avea din moment ce nu m-a examinat deloc (m-a intrebat doar ce si cand ma doare). Durerea o simt doar daca incerc sa alerg sau uneori dimineata cand ma ridic din pat. Nu simt durere la palparea tendonului. Pe parcursul zilei dispare (rareori ma deranjeaza la mers). La sfatul medicului facultatii am luat o genunchiera si ung zona cu un antiinflamator de 2-3 ori pe zi. Problema mea este ca pana sa port genunchiera simteam durerea doar la tendonul iliotibial acum parca s-a extins si o simt usor si sub rotula. Mentionez ca nu ma doare daca fac genuflexiuni iar la fandari ma doar doar daca fac pe piciorul drept (desi durerea se manifesta la piciorul stang!). Ce parere aveti? Sunt simptome de tendinita sau ar trebui sa merg din nou la medic sa cer o trimitere la un consult de specialitate? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna:)
1 comentarii
eu m-as duce la un ortoped bun in chirurgia genunchiului, sa nu fie cumva o leziune de menisc. genunchiera sa nu-l purtati pe o perioada indelungata
Alte subiecte recente din această secțiune: