Terapia Theta Healing

04-02-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
A incercat cineva aceasta terapie și s-a vindecat sau macar ameliorat de orice boala?
8 comentarii
1
04-02-2023, ora 00:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am o prietena care a incercat. E pacaleala.
2
04-02-2023, ora 02:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Citeste cartea Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie. Toti cei care se joaca cu energiile sunt malefici. Fereste-te! Stiu persoane care au murit dupa terapii complementare bazate pe energie si chiar profesori de-ai lor care tot asa au murit in moduri subite si dubioase.
1
04-02-2023, ora 06:09
360
Nu este medic/terapeut
360
inainte sa incerci sa te vindeci cu ajutorul "energiilor", cauta sa te vindeci fizic. bolile mintale se datoreaza si florei intestinale. spre exemplu, cei care consuma minimum 30 de alimente diferite, pe baza de plante, saptamanal, au mai putine probleme de imunitate, anxietate, depresie... cauta cartii pe directia asta... nutritie... sport... yoga e ok si asta... dupa ce ti-ai format un program cu astea, poti incerca si altele. pierzi vremea cautand titluri de carti in loc sa folosesti timpul respectiv in mod corespunzator.

aici e link cu dr care vorbeste despre alimentatie si boli
bit.ly/40mLcyZ (youtube)

imi pare ca te concentrezi prea mult pe research. incearca sa treci la actiune...

daca nu crezi ce zic eu, cauta sa te orientezi pe zona medicala intai, facand abstractie de medicina alternativa... pe primul loc sunt dovezile clare, pe al doilea loc sunt celalalte
1
04-02-2023, ora 10:59
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Eu nu mănânc decât castraveți și roșii din legume că altceva nu îmi place din legume și tu zici de 30 plante.Flora intestinala a mea e buna că beau in fiecare zi mult iaurt.Plus că nu cred că are treabă alimentația așa mult cu bolile psihice.Ar fi prea simplu și mulți s-ar fi vindecat deja
Și Clară, "m-ai convins" cu mesajul tau privat, nu exista ăla rău, cum zicea Pavel Corut Dumnezeu nu are contraindicații eu sunt fan New Age, la biserică nu am mai fost de 13 ani, sunt reticent de preoți și de habotnicie religioasă deci nu merge aceasta teorie cu mine care îs înclinat spre New Age de mult timp
Si oricum eu am luat cartea din curiozitate nu știu dacă o să aplic metoda, are câteva capitole interesante tare.
Xtreme daca vrei sa afli foarte multe despre alimentație și boli citeste puțin seria Medium Medical
Clara, eu cred în Domnul Iisus, dar mai în stil neoprotestant așa:))Adică sunt ortodox dar fac totul de unul singur fara biserică, mă rog in cămăruță mea cum zicea chiar El in biblie și ascult muzica neoprotestanta, îmi dă putere multa și liniște.
2
04-02-2023, ora 11:19
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Vernus, referitor la ce am scris asta noapte vreau sa mai adaug ceva, desi ar mai fi foarte multe de spus. Trebuie sa faci miscare, mers pe jos, cand te trezesti dimineata. Ideal ar fi in jur de 5000 de pasi cu telefonul/ceasul smart.

Xtreme ai dreptate, inainte de a cauta terapii alternative trebuie vindecate problemele fizice, daca Vernus are asa ceva.

Parerea mea e si o spun catre toti care intra pe Tulburari psihice si au schizofrenie, nu cautati sa va vindecati ca nu veti reusi si veti pierde mult timp, bani si alte frustrari. Mai bine cautati sa ajungeti la un echilibru constant si durabil in vietile voastre. Si acest echilibru nu-l veti gasi decat cu un tratament bun si complet, care e baza de la care plecati. Pe urma puteti experimenta cum trebuie sa faceti ca sa ajungeti la acel echilibru. Subiectul e complicat si nu poate fi expus in cateva randuri. Ce ramane la sfarsitul zilei este, zic eu, capacitatea fiecaruia de a lua deciziile bune pentru el, e o arta si asta, si linistea celor care au gasit ce cautau, pentru ca sa stiti, ca sa ajungeti la echilibru poate dura si mai mult de 5 ani. Dar se merita odata ajuns acolo. O zi buna tuturor!
2
04-02-2023, ora 11:23
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cred că xtreme subliniază pe aici pe forum foarte bine:Trebuie neapărat sport și mișcare sau daca nu compensat cu mers pe jos.
Doctorul meu insista pe mișcare și zice că ajuta mult pt creier că reglează mult neurotransmițător ii și reface căile neuronale, oxigenează creierul.
Trebuie neapărat să îmi pun bicicleta in funcțiune măcar timp mediu că alimentația mi-e greu sa o schimb, sunt obișnuit mult cu carnea și pieptul de pui pe care în fiecare zi le mănânc aproape.
Un lucru bun e că am renunțat la sucuri și am început încet încet să nu mai mănânc deloc mult dulce
1
04-02-2023, ora 11:41
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
S-a nimerit sa scriem in acelasi timp Vernus :) Poate nu ai vazut ce am scris mai inainte. De asta am revenit pe topic.
2
04-02-2023, ora 15:28
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Am încercat reiki, theta și tot ce vrei, Bowen e singura care a rămas neîncercată. Nu funcționează din păcate. Sunt scumpe și au efecte zero. În primele ședințe am observat un ușor efect de relaxare pe care îl poți obține și cu un simplu masaj...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul