terapie

14-06-2007
sih
Nu este medic/terapeut
sih
sora mea a fost diagnosticata F20.0, comunicarea cu medicul este foarte greoaie (mai precis inexistenta) as dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a beneficia de consiliere pentru familiile cu astfel de probleme, de asemenea mentionez ca desi urmeaza tratament cu rispolept injectabil de 6 luni nu beneficiaza si de o psihoterapie in paralel, iar familiei nu i s-a precizat diagnosticu (sau macar despre ce este vorba), a fost un efort de documentare personala, in general pe acest subiect.
2 comentarii
0
14-06-2007, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Daca sunteti din Bucuresti adresati-va Centrului Trepte din cadrul Spitalului Alexandru Obregia. Numarul de telefon este 021 334 34 71. Programul de lucru este zilnic, intre 9.00 si 17.00. De luni incolo puteti vorbi direct cu mine.
0
08-01-2010, ora 18:14
motanel25
Nu este medic/terapeut
motanel25
am un baietel de 5 ani care a fost diagnosticat cu tulburareal asperger comorbid cu ADHD. medicul psihiatru i/a dat sa ia rispolept solutie, in cantitati mici, 0, 25 ml dimineata si la fel seara, i/am dat si la inceput nu a reactionat bine, era nervos si obosit, apoi s/a obisnuit si a luat rispolept cam 4 luni, in urma cu 2 luni am oprit tratamentul ca s/a imbolnavit de enterocolita si abia l/am vindecat. partea proasta este ca la cateva zile dupa intreruperea tratamentului cu rispolept a avut un comportament agresiv, cateva zile s/a comportat parca era in sevraj, abia dormea si nu ii intram in voie cu nimic. ce efecte adverse are ripsolept la copii? poate da dependenta si poate cauza sevraj cand este oprit tratamentul? acu nu mai stiu daca sa reiau tratamentul, nu am sunat medicul pt ca stiu ca imi va recomanda sa ii dau in continuare, insa eu ezit...nu stiu cum il va afecta daca ii dau mai mult timp. mentionez ca baietelul meu este f energic, nu sta o clipa locului si se enerveaza repede. de aia a zis ca ar putea avea ADHD. ce ma sfatuiti?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul