terapie comportamental cognitiva in oradea?

30-01-2007
Indigo
Nu este medic/terapeut
Indigo
Buna ziua, m-ati putea ajuta cu o adresa a unui cabinet de terapie comportamental cognitiva din oradea? Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
06-02-2007, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Imi pare rau, nu cunosc nici un terapeut cu formarea asta in Oradea. Mai mult decat mine probabil ca va pot ajuta Paginile Aurii.
0
07-02-2007, ora 00:00
botezatl
Nu este medic/terapeut
botezatl
de ce neaparat terapia comportamentalala ?
mi separe (?) o solutie inainte de enuntarea problemei
0
10-02-2007, ora 00:00
Indigo
Nu este medic/terapeut
Indigo
Problema ar fi ca in ultimul timp, datorita unor intamplari mai neplacute atat pe plan profesional cat si personal, am dezvoltat un pattern evitant pana acolo incat mi-e teama sa ies din casa, mi-e teama sa vorbesc cu oamenii, nu mai pot sa am o viata sociala si personala functionala. Pe fondul asta am dezvoltat o depresie. Psihiatrul pe care l-am consultat mi-a prescris Cipralex si Alprazolam. Am inceput tratamentul deja de 3 saptamani, dar in afara de o stare de somnolenta continua si apatie, nu simt ca m-ar ajuta prea mult. In continuare mi-e teama sa ies si, cum nu am mai ajuns in situatii conflictuale, nu stiu daca nu ar aparea iar simptomele. Cineva mi-a recomandat psihoterapia, in ideea de a trata cauzele, si nu efectele. De-aici intrebarea...
0
17-04-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
tu ai nevoie de psihoterapie.
din tipul "psihoterapie buna"

un terapeut bun, cel mai bine il gasesti din recomandari...
pe net/ in ziare de multe ori gasesti forme, nu continut...
cei buni de obicei sunt prea ocupati pentru a da anunturi la ziar

cu alte cuvinte intrebarea corecta devine: cunoasteti un terapeut BUN in Oradea ?
0
04-01-2010, ora 22:52
cristi75
Nu este medic/terapeut
cristi75
cred ca cine ti-a recomandat psihoterapia te poate ajuta mai mult chiar daca nu e chiar din Oradea
Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns