Test glicemie
Buna ziua.
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
1 comentarii
Aatept un raspuns/comentariu.
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7in timp valorile glicemiei se vor stabiliza si ce inseamna acest diabet dezechilibrat?
- 25Rezultate analize medicale: colesterol, glicemia, trigliceride
- 5glicemia mare, trigliceridele 700 - exista o dieta si medicamente?
- 1aparat de masurat glicemia
- 46glicemie normala, corpi cetonici pozitivi... Ajutati-ma!
- 8diabet sau nu?
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 1glicemie scazuta
- 0interpretare analize
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 2Analize INR, Glicemie
- 0Recomandare glucometru
- 13Hipoglicemie?
- 7Valori glicemie anormale?
- 5Care este valoarea normala a glicemiei? Cat poti avea maximum ca sa nu fie diabet zaharat?
- 1Diabet
- 3Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
- 3Aparat glicemie
- 1Glicemie măricică
- 4Glicemie mare inseamna automat diabet ?
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: