Test glicemie
Buna ziua.
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
1 comentarii
Aatept un raspuns/comentariu.
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Rezultate analize medicale: colesterol, glicemia, trigliceride
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 5tgp crescut, glicemie scazuta
- 6diabet? La ultimile analize am avut glicemia 111
- 20glicemia buna Hg glicata mare...rog mult lamuriri
- 20interpretare analize-ajutor!
- 5buletin de analize
- 4glicemia si trigliceride mari
- 3interpretare analize. glicemie normala, iar glucoza ridicata
- 6Ce sa faca ca glicemia sa se apropie cat de cat de val normale?
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 0Test de glicemie
- 2Analize INR, Glicemie
- 7neconcordanta intre hemoglobina glicata si valorile glicemiei
- 7Valori glicemie anormale?
- 0Palpitatii, transpiratii
- 3Aparat glicemie
- 1Diabet / Hiv / Analize
- 0Interpretare evolutie glicemie
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: