Test glicemie
Buna ziua.
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
1 comentarii
Aatept un raspuns/comentariu.
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16glicemie mare?
- 2daca glicemia este de 287 ce pericole presupune diabetul?
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 1aparat de masurat glicemia
- 5cum trebuie consumata cantitatea de carbohidrati-zi?
- 5glicemie mare.. 141
- 2400 valoarea glicemiei
- 46glicemie normala, corpi cetonici pozitivi... Ajutati-ma!
- 5buletin de analize
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 3Glicemie mare...la un copil
- 1nivel de zahar ridicat numai dimineata si seara
- 0interpretare analize
- 2Suspect diabet!
- 8Rog ajutor interpretare analize!
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 0Glicemie foarte mare
- 0Intrerupere tratament medicamentuos?
- 1Glicemie in sarcina
- 0Glicemia normală?!
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: