Test glicemie
Buna ziua.
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
Am facut un test de glicemie cu glucotestul in aceasta dimineata si valorile citite de acesta au fost foarte diferite ( 99, 106, 112, 102). Am sesizat ca in functie de grosimea filmului de sange aceste valori variaza. Daca aplic o picatura de sange (cum scrie in prospect) testul indica valoare scazuta a glicemiei, in schimb, daca aplic mai multe picaturi pana cand zona indicata pe tester este complet imbibata, iese valoarea ridicata.
Va rog sa-mi spuneti care este cantitatea corecta de sange care se aplica pe tester.
Cu multumiri,
Ionut
1 comentarii
Aatept un raspuns/comentariu.
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Multumesc.
O zi frumoasa!
Ionut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca glicemia este de 287 ce pericole presupune diabetul?
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 9diabet zaharat?
- 2aparat de glicemie
- 4diabet zahatat tip2 cu insulina
- 3glicemia mare, hemoglobina gl. buna, sarcoidoza-diabet ?
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 3Glicemie mare...la un copil
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 1Colesterol marit
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 3Interpretare analize GLICEMIE
- 7neconcordanta intre hemoglobina glicata si valorile glicemiei
- 2Glicemia 90
- 0Palpitatii, transpiratii
- 5Care este valoarea normala a glicemiei? Cat poti avea maximum ca sa nu fie diabet zaharat?
- 9Care este valoarea normala a glicemiei? 109 este mult?
- 10anxietate, depresie, glicemie
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: