test scala GAF

Stie cineva d cater cine se face acst test de catre psihiatru sau psiholog?
3 comentarii

Testul la care te referi tu...este utilizata in spitalele psihiatrice pentru evaluare in 3 arei;cum ar fi, social, psihologic si ocupational. Iar pentru tulburarea bipolara si a altor tulburari psihice, se impart in 10 categorii.

Scala GAF sau Scala de Evaluare Globală a Funcţionării face parte dintr-o serie de teste utilizate in psihiatrie, dar se poate face si de catre un psiholog cu formare in psihologie clinica.

Va multumesc pentru raspuns unei conostiinte bolnave de schizofrenie afectiva i s-a dat sa faca acest test pentru gradul de handicap respectiv scala GAF i la facut doctorita psihiatru dar deh la cata zapaceala este acum in sistem am zis sa intreb ca sa o sfatuiesc cat mai bine posibil si aceste sfaturi sa imi foloseasca si mie in viitor caci voi avea si eu anul acesta referat pentru grad de handicap (reinoire).
p.s Sunt o bolnava de schizofrenie paranoida plimbata an de an de o comisie de nici nu am cuvinte ca sa ii numesc pentru o suma de 234 lei
p.s Sunt o bolnava de schizofrenie paranoida plimbata an de an de o comisie de nici nu am cuvinte ca sa ii numesc pentru o suma de 234 lei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Medicamentele antipsihotice afecteaza respiratia?
- 3Depresie recurenta
- 5Voi ce motive găsiți pentru a trăi?
- 9Tulburare schizo afectivă remisă
- 0Astenie de primăvară?
- 1Depresie anxioasa
- 3Nootropil (Piracetam) Ce efecte adverse pot sa apara?
- 4Este adevărat că bolile psihice îi fac pe oameni să arate mai bătrâni?
- 11E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane?
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?