test scala GAF

23-01-2014
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Stie cineva d cater cine se face acst test de catre psihiatru sau psiholog?
3 comentarii
0
23-01-2014, ora 19:07
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Testul la care te referi tu...este utilizata in spitalele psihiatrice pentru evaluare in 3 arei;cum ar fi, social, psihologic si ocupational. Iar pentru tulburarea bipolara si a altor tulburari psihice, se impart in 10 categorii.
0
23-01-2014, ora 19:16
Dr. Claudia G.
Medicina generala
Dr. Claudia G.
Scala GAF sau Scala de Evaluare Globală a Funcţionării face parte dintr-o serie de teste utilizate in psihiatrie, dar se poate face si de catre un psiholog cu formare in psihologie clinica.
0
23-01-2014, ora 20:38
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Va multumesc pentru raspuns unei conostiinte bolnave de schizofrenie afectiva i s-a dat sa faca acest test pentru gradul de handicap respectiv scala GAF i la facut doctorita psihiatru dar deh la cata zapaceala este acum in sistem am zis sa intreb ca sa o sfatuiesc cat mai bine posibil si aceste sfaturi sa imi foloseasca si mie in viitor caci voi avea si eu anul acesta referat pentru grad de handicap (reinoire).
p.s Sunt o bolnava de schizofrenie paranoida plimbata an de an de o comisie de nici nu am cuvinte ca sa ii numesc pentru o suma de 234 lei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul