Timp

29-05-2025
Freshbuddy100
Nu este medic/terapeut
Freshbuddy100
Cât timp poți sta în schizofrenie cu un singur tratament? Se poate sta 10 15 anii?
7 comentarii
0
30-05-2025, ora 06:44
iulis790
Nu este medic/terapeut
iulis790
Ce medicamente iei pentru schizofrenie?
0
30-05-2025, ora 10:17
iulis790
Nu este medic/terapeut
iulis790
Ca să-ți răspund la întrebarea, din cate am citit, nu este indicat sa stai pe aceeași medicatie atat de mult. Ține legătura cu doctorul tau si spune i ca vrei o schimbare de tratament.
0
30-05-2025, ora 15:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Unde ai citit ca nu e bine sa stai cu acelasi neuroleptic mult timp?
Trimite-mi si mie link pe privat, te rog.
0
30-05-2025, ora 15:57
iulis790
Nu este medic/terapeut
iulis790
Am aflat citind de pe net din surse straine dar si de pe acest site ROmedic. Nu sunt sigur insa citisem ca antipsihoticele pot sa dea sindrom neuroleptic malign, efecte extrapiramidale si diskinezia tardiva. Plus altele mai mult sau mai puțin importante. Eu sunt pro medicatie psihiatrica. Beau de mai multi ani ap. ad. anxiolitice etc.
La fel ca autorul topic ului si ca multi alții. O zi buna si sanatate tuturor.
0
30-05-2025, ora 19:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cand ai efecte de nesuportat se schimba antipsihoticul. Altfel nu.
Bolile psihice sunt in general boli cronice pentru care trebuie luat neuroleptic toata viata.
Sunt putine neuroleptice.
Nu ai cum sa le schimbi asa de des.
Trebuie stat pe un neuroleptic cati ani iti este bine cu el.
0
31-05-2025, ora 09:25
iulis790
Nu este medic/terapeut
iulis790
Cred ca am gresit din neatenție nu in mod intentionat. Din cand in cand medicii psihiatri mai schimba dozele medicamentelor chiar si antipsihoticele dupa simptome. Se mai intampla sa scriu aiureli ca mai apoi sa revin cu scuze.
0
31-05-2025, ora 11:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, asa este, dar cand iti merge bine cu un neuroleptic, poti sa stai pe el multi ani. Nu trebuie schimbat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul