tinitus pulsatil in ureche
buna ziua
de 5 luni am sunet pulsatil continuu in urechea stanga.am avut si cateva episoade scurte de vertij.un 10-20 sec in care parca se invartea totul cu o viteza f mare.am mers la orl.am am facut audiograma, timpanometrie.am auzul scazut diagnostic de hopoacuzie de transmisie mixta. tratament betaserc si nasonex nici un rezultat.
alt orl diagnostic sindrom meniere, tratament 5 zile de perfuzii cu dexametazona fara nici un rezultat.
al treilea medic orl in urma audiogramei spune ca pb nu are legatura cu ureachea, recomanda consult neurologic
am facut si asta + rmn.concluzia: nu este nimic
am tensiune mica 80, 90 cu 60.consult cardiolog. nu e problema
ce sa fac avand in vedere ca zgomotul persista si imi simt frecvent urechea infundata.ca si cum as avea apa in ea
precizez ca de o luna am dureri in zona gatului si a umerilor.
va multumesc
de 5 luni am sunet pulsatil continuu in urechea stanga.am avut si cateva episoade scurte de vertij.un 10-20 sec in care parca se invartea totul cu o viteza f mare.am mers la orl.am am facut audiograma, timpanometrie.am auzul scazut diagnostic de hopoacuzie de transmisie mixta. tratament betaserc si nasonex nici un rezultat.
alt orl diagnostic sindrom meniere, tratament 5 zile de perfuzii cu dexametazona fara nici un rezultat.
al treilea medic orl in urma audiogramei spune ca pb nu are legatura cu ureachea, recomanda consult neurologic
am facut si asta + rmn.concluzia: nu este nimic
am tensiune mica 80, 90 cu 60.consult cardiolog. nu e problema
ce sa fac avand in vedere ca zgomotul persista si imi simt frecvent urechea infundata.ca si cum as avea apa in ea
precizez ca de o luna am dureri in zona gatului si a umerilor.
va multumesc
2 comentarii
investigatiii la Gastrologie
ma scuzati.nu am mai fost la gastro niciodata
ce presupune si la ce ar trebui sa ma astept.
va multumesc
ce presupune si la ce ar trebui sa ma astept.
va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.