tiroida da si dureri?
am intoleranta la caldura abia stau in piceoare cand e cald tremur, ma iau bufeuri de calduri analize am facut la sange cap plamani inima abdomen nu am nimic am facut si la tiroida ecograf e in limite normale dar cred ca tre sa fac si dozajul hormonal e cam singura analiza care mia ramas.mai am dureri cateodata la gat dar mici si o senzatie de rece care imi da tot o senzatie usoara de tusa, poate fi tiroida ?
va rog mult sa imi spuneti?
va rog mult sa imi spuneti?
2 comentarii
Buna ziua! Cred ca ar trebui sa faci TSH, FT4 iar daca apare ceva si ATPO.
Am avut aceleasi stari ca si tine si la fel fiind ingrijorat ca respir greu mi-am facut radiografie la plamani iar medicul de familie desi ii spuneam ca nu ma simt bine imi zicea sa iau Magne B6.
Eu oricum mai luam vitamine, calciu sau complexul B dar totul era o dereglare a glandei tiroide.
Ai slabit sau te-ai ingrasat in ultimul timp pt ca in primul caz e vorba de hipertiroidie iar in cel de-al doilea hipotiroidie.
Multa sanatate iti doresc si daca ai nevoie de un sfat nu ezita sa-l ceri.
Am avut aceleasi stari ca si tine si la fel fiind ingrijorat ca respir greu mi-am facut radiografie la plamani iar medicul de familie desi ii spuneam ca nu ma simt bine imi zicea sa iau Magne B6.
Eu oricum mai luam vitamine, calciu sau complexul B dar totul era o dereglare a glandei tiroide.
Ai slabit sau te-ai ingrasat in ultimul timp pt ca in primul caz e vorba de hipertiroidie iar in cel de-al doilea hipotiroidie.
Multa sanatate iti doresc si daca ai nevoie de un sfat nu ezita sa-l ceri.
Buna, am si eu aceeasi prbl cu caldura - nu ma simt bine la caldura, am facut analiza de tiroida si a iesit ok, poate fi anxietatea de vina ?
Alte subiecte recente din această secțiune: