transaminaze colesterol trigliceride gpt got

25-01-2008
eeeeee
Nu este medic/terapeut
eeeeee
Tratamente luate din 2001
simvacard colesterol, magne d6, diclofenac, stamicina, nicostatin, Flucovim 150mg, difulcan
zentel, assenzio, scortisoare, usturoi capsule, bianco spino, Acidophyllus., polen, imunostim, gheara matei, echinaceea, menta, coenzima q10, ulei de catina, Yerba Mate, Beres Drops Plus, Catinofort, tinctura de soc, Ceai hepatic si soc, Rhodiolin120, supradyn, multivitamine 7days, hepavit, tinctura de pufulita, tinctura de rostopasca Denoxinal 240l, Silimarina, Liv52, esentiale forte, Sinupret 1cps/3zi, Nazomer forte 1pic 4/zi, pseudoefedrina 6 zile, paduden
augmentin, canamicina, efitard, gentamicina, eritromicina, penicilina, sinerdol 1995
augmentin 14 zile 2001, aspirina + paracetamol 2001, levofloxacin 2003, ketonal doua luni 2003, Quinupristin 14 zile 2004, unasin 14 giorni 2005, tobramicina, intravenos gentamicina+ penicilina k la 6 ore 5zile 2006, albastru de metil picaturi in nas sept 2006 seara si dimineata ptr 10 zile dupa doua saptamani la antibiograma a iesit ca de fiecara data stafilococ auriu sensibil la mai multe antibiotice, herpes suprainfectat piciorul stang oxacilina +cuminol 14 zile septembrie 2006, noiembrie 2006 Cortizon 5 zile 17pastile/zi, 14 zile augmentin 2007, herpes suprainfectat piciorul stang aciclovir500mg 4luni 2007, , vermox 3zile(fara diagnostic si reteta) una seara si una dimineata iulie 2007 (eosinofilia scade de la 13 la 2 in norma dupa vermox) decembrie 2007fulcrosupra 30cpr riv 145mg
Lantigen B, Luivac, Ribomunyl, Bronchovaxom, irs 19, Bactroban unguent nazal (august, septembrie, octombrie 2005) Ribomunyl, Bronchovaxom 2006, Vaccino haemophilus spp 2007
Regim alimentar fructe legume 2003-2007
15 tipuri de tratament antibiotic din 2001 pana in 2007, 3 ani de autovaccinuri la institutul de cercetare kantacuzino din exudatul nazal, faringian e prostatic unde iesea in permanenta stafilococ auriu sensibil la mai multe antibiotice.
Stafilococ auriu(ochi, nas, gura, fara rezultat la nici un fel de tratament)2001- actual 2007
valori de laborator gresite din 2001 pana in 2007
LINFOCITI 48, 2 > MONOCITI 4 < NEUTROFILI 38, 8 < EOSINOFILI 16, 7 > COLESTEROL 254 > TRIGLICERIDE 215 > TGO 45 > TGP 135 >
Oxiori 2003

Boli avute
-paraziti, ipereosinofilia, transaminaze marite 1988
-gonorea (uretral ) 1993 resistenza la tratamente (tratamente luate timp de un an)
-mononucleosa ebv 2001
-C.M.V.(cito megalo virus) IGM=N IGG=P 2001 aprilie
-chlamydia trachomatis 1:64 1:512 2003 antibiotic 14 zile
-oxiori (paraziti) 2003 zentel
-C.M.V.(cito megalo virus) IGM=N IGG=N 2006 noiem
-Mononucleoza ebv noiembrie 2006
- Stafilococ auriu (ochi, nas, gura si prostata, fara rezultat la nici un fel de tratament)2001- actual 2007
-streptococ alfahemolitic ( gura ) 2004 si 2006
-mononucleosa ebv 2006 noiem
-haemophilus spp (uretral ) 2006 decembrie
-Herpes genital 4 episoade pe an minim 1995 • 2007
-Herpes suprainfectat piciorul stang august 2006 reapare in martie, mai, iulie2007 in acelasi loc tratat timp de 4 luni cu aciclovir 500mg, una seara una dimineaza, in timpul tratamentului a reaparut dupa doua luni de tratament.
Simptome 2001-2007
nu suport curentii de aer (aer conditionat sau ventilat), imediat ce intru in contact cu locuri unde sunt curenti de aer sau diferente de temperatura rapide ma ia o stare de moleseala, anemie, somnolenza, raman fara putere de concentratie. imi amortesc mainile si picoarele, imi amorteste corpul in timpul somnului. dificultate in concentratia mintala si memorie, carcei, crampe musculare, sangerari pe nas, ficat marit, oboseala, dezinteres total ptr toate.

FEBRUARIE 2001
HIV 1-2 IG NEGATIV
ANTISTREPTOLISINICO (ASO) 350 >
EMOCROMOCITOMETRICO
GLOBULE ROSII 5, 47
GLOBULE ALBE 5, 93
EMATOCRITA 47
EMOGLOBINA 16
V.G.M. 85, 9
C.E.G.M. 34
E.G.M. 29, 3
RDW 13, 1
PIASTRINE 266
V.P.M. 11, 2
FORMULA
NEUTROFILI 38, 8 <
EOSINOFILI 5, 1
BASOFILI 1
LINFOCITI 48, 2 >
MONOCITI 6, 9
V.E.S. 6
LEUCOCITE 8, 5
CELULE UROTELIALI 3, 2
CILINDRI IALINI 0, 3
CILINDRI CU INCLUZIONI 0
CRISTALE ABSENTI
MICETI ABSENTI
CREATININA 1, 1
SODIU 144
POTASIU 4, 1
CLORURA 105
CALCIU 9, 8
FOSFOR 3, 1
GOT 33
GPT 66 >
GAMMA-GT 49 >
FOSFATASI ALCALINICA 66
CPK 125
PROTEINE TOTALE 8, 9 >
ACIDO URICO 7, 8 >
FIBRINOGENO 25
PROTIDOGRAMA
ALBUMINA 65, 3
ALFA1GLOBULINE 2, 1
ALFA2GLOBULINE 8, 1
BETA GLOBULINE 11, 5
GAMA GLOBULINE 13, 0
RAPORT ALBUMINA -GLOBULINA 1, 88
ALBUMINA 4700
IMUNOGLOBULINE
IGM 109 IGA 107 IGG 1040
FACTOR REUMATOID 10, 30 <
PROTEINA C REACTIVA 0, 34 <
EMOCROMO
GB 5960
GR5 380 000
HB 16
HCT 46
MCV 86
PLT 240 000
URICEMIA 6, 7
VES 8, 3
PROTIDOGRAMA
ALBUMINA 64
ALFA1G 2
ALFA2G 7, 9
BETA 11
GAMMA 14
BIRUBINA TOTALE 0, 78
ALT 53 >
AST 31
CK 108
LDH 188
FOSFATASI ALCALINA 61
Y-GT 38
AMILASEMIA 36
ACTIVITATEA PROTOMBINICA 97
FIBRINOGENO 266
PTT 31
NA 146
CL 108
K 3, 6
APRILIE 2001
E.G.M. IGM=N IGG=N
C.M.V. IGM=N IGG=P
HBSAG=N ANTIHCV=N ANTI-HIV(ELISA)=N
TREPONEMA PALIDUM IGM=N IGG=N
ANTISTAFILOSINICO (ASLO) 2
ANTISTREPTOLISINICO (ASO) 200
GOT 28 GPT 34
GAMMA-GT 27
BILIRUBINA TOTALE 0, 59
PROTEINE TOTALE 9, 0 >
ALBUMINA 66, 2
ALFA1G 2, 3
ALFA2G 7, 5
BETA 10, 7
GAMMA 13, 3
RAPORT ALBUMINA -GLOBULINA 1, 95
MAI 2001
ACTIVITATEA PROTOMBINICA 81
PTT 28
FIBRINOGENO 309
LEUCOCITE 6, 8
ERITROCITE 5, 62
EMOGLOBINA 16, 3
EMATOCRITO 47, 9
VOLUM MEDIU ERITROCITI 85, 2
CONTINUT MEDIU HB 29, 0
CONCENTRATIA MEDIA HB 34, 1
ERITRICITI 12, 3
PIASTRINE 277
VOLUM MEDIU PIASTRINE 8, 3
GLUCOZIU 87
UREA 35, 4
CREATININA 1, 0
SODIU 149
POTASIU 4, 1
PROTEINE 7, 8
AMILASI 134
CK 489
LDH 380
GPT 40
GOT 39
IULIE.2001
WBC 6, 2
LY 43, 2H
MO 3, 6
GR 53, 2
LY 2, 6
MO 0, 2
GR 3, 4 ?
RBC 5, 18
HGB 15, 5
HCT 47, 2
MCV 91
MCH 29, 9
MCHC 32, 8
RDW 11, 9
PLT 284
PCT 0, 19
MPV 6, 9
PDW 18, 9H
HEMATII 5 500 000
HEMATOCRIT 50% 16%
TROMBOCITE 267 000
LEUCOCITE 5200
NEUTROFILE 58
LIMFOCITE 38
MONOCITE 4
VSH = 10
TPHA (SIFILIS T-BIOKIT)= NEGATIV
HIV (IMX-ABBOTT)= NEGATIV
ELISA-IG-TOXOPLASMENFUNCTII= N
TEST LATEX IGG / IGM =N
GLICEMIE 79
COLESTEROL 212 >
LIPIDE 656
TGP 59 >
TGO 30
CREATININA 0, 76
UREA 31
BILUBIRINA 0, 92
DECEMBRIE 2001
RBC ERITROCITI 5, 31
HCT HEMATOCRIT 45, 7
MCV VEM 86
RDW DISTRIBUTIA ERITROCITA 13, 6
HGB HEMOGLOBINA 16
MCH HEM 30
MCHC CHEM 35
PLT TROMBOCITE 325
MPV 9, 3
WBC LEUCOCITE 5, 7
LYM LIMFOCITE 2, 4
LYM LIMFOCITE 43
MID EOZINOFILE 0, 5
MID MONOCITE 8
GRA GRANULOCITE 2, 8
GRA NEUTROFILE 49
ELECTROFOREZA
ALBUMINA 4, 45
ALFA1 0, 16
ALFA2 0, 64
BETA 0, 69
GAMMA 0, 85
TOTAL 6, 8
RAPORT A/G 1, 9
ANTIGEN HBS= N
AC ANTI HCV= N
SEPTEMBRIE 2002
IMUNOELECTROFOREZA IGA 257, 6 IGM 656 > IGG 2944 > (autovaccin stafilococ 1an)
FEBRUARIE 2003
EMOCROMOCITOMETRICO
GLOBULE ROSII 5, 62
GLOBULE ALBE 6, 89
EMATOCRITO 48, 6
EMOGLOBINA 16, 4
V.G.M. 86, 5
C.E.G.M. 33, 7
E.G.M. 29, 2
RDW 12, 9
PIASTRINE 263
V.P.M. 11, 0
FORMULA
NEUTROFILI 30, 2 <
EOSINOFILI 16, 7 >
BASOFILI 0, 9
LINFOCITI 45, 1 >
MONOCITI 7, 1
V.E.S. 10
CREATININA 0, 9
GLUCOSIO 0, 91
GOT 39
GPT 85 >

PROTIDOGRAMA
ALBUMINA 59, 9
ALFA1G 3, 1
ALFA2G 10, 7 >
BETA 11, 7
GAMMA 14, 6
RAPORT ALBUMINA -GLOBULINA 1, 49
PROTEINA C REACTIVA 0, 4
NOIEMBRIE 2003
chlamydia trachomatis IgG 1:64 1:512
AUGUST 2005
GOT 28
GPT 68 >
COLESTEROL 246 >
GLUC 95
UREA 15, 6
CREA 1, 22
TRIGLICERIDE 215 > MG/DL
MG 2, 31
WBC 5, 9
RBC 5, 27
HGB 15, 1
HCT 45, 7
PLT 251
PCT 204
MCV 87
MCH 28, 6
MCHC 33, 0
RDW 13, 1
MPV 8, 1
PDW 16, 6
%LYM 41, 3 %
%MON 9, 7%
%GRA 49, 0%
#LYM 2, 4
#MON 0, 5
#GRA 3, 0
VSH 5 ASLO <200


NOIEMBRIE 2006
TEST HIV NEGATIV 19239/ 31.10.2006
RPR CARBON NEGATIV 6506/ 31.10.2006
ELISA AG. HBS NEGATIV
ELISA TOXOPLASMA IGG NEGATIV
ELISA TOXOPLASMA IGM NEGATIV
ELISA AC. HCV NEGATIV
ELISA H. PYLORI NEGATIV
CMV IGG NEGATIV
CMV IGM NEGATIV
ELISA EBV IGM POZITIV 1/25 epstein barr
ELISA EBV IGM POZITIV 1/50

H 5350000 / MM3
HB 15, 9 G%
HT 45%
VEM 83
HEM 30
CHEM 36 %
L 7700 MM3
PN 45 %
E 1%
Limfociti 49% >
Monociti 5% <
T 288000/MM3
UREE 0, 28 G%
CREATININA 1, 35 G %
GLICEMIE 78 MG%
GAMMA GT 52
PR TOT 85, 0
TGP 132 >
BIL 12 MG

26/02/2007
COLESTEROL 256 >
aspartato amminotransferasi 37 U/L 10-40
glucosio 85 mg/dL 70-110
gamma-glutammil transferasi 49 U/L 2-50
trigliceridi 229 > mg/dL 50-175
alanina amminotransferasi 86 > U/L 9-43
leucociti 6.9 1000/mm3 4.3-10
eritrociti 5, 54 milioni/mm3 4.5-6
emoglobina 16, 8 g/dL 13-17.5
ematocrito 48.1 % 42-54 *
volume corpusculare 86.9 fL 82-97
MCH 30.3 pg 27-32
MCHC 34.9 g/dL 32-36
RDW 12, 9 11, 5-14, 5
piastrine 295 1000/mm3 150-450
NEUTROFILI 34, 5 < 40-70
eosinofili 13, 5 H > 0, 0-4, 5
linfociti 44 % 10-45
monociti 7, 2 % 2-12
basofili 0, 8 % 0, 0-1, 0
eritrobl. Ortocrom 0 % 0, 0-0, 0
NEUTROFILI 2, 4 1, 6-7, 0
linfociti 3 0, 8- 5, 0
monociti 0, 5 0, 0-1, 2
eosinofili 0, 9 > 0, 0-0, 45
basofili 0, 1 0, 0-0, 1

tiroxina libera (FT4) 12, 3 9, 2-17, 0
tiretropina (TSH)III gener 4, 0 0, 270-4, 200
titolazione anticorpi anti endomisio negativ
gliadina igg = N iga= N
immunoglobulina A 106 83-407

15 martie 2007
EBV IgM anti VCA NEGATIV
EBV IgG anti VCA NEGATIV
EBV IgG anti EA NEGATIV
EBV IgG anti EBNA 465

bilirubina totale 0, 49 0.25 -1.1 mg/dL
bilirubina esterificata 0, 1 0.05 0.30 mg/dL
ferro totale 100 ug/dL 50-150
creatinina chinasi 91 U/L 30-200
lattato deidrogenasi 326 U/L 10-500
fosfatasi alcalina 47 U/L 35-129
ferritina 195 ng/ mL 30-400
ceruloplasmina 26 mg/dL 22-60
transferrina 323 mg/dL 200-374
IgE totali 40, 2 KU/L <100

FECI in formalina negativ scaun 5 campioni

12.09.2007
Infezione da Entamoeba coli

Idatiosi sierologia anticorpi IHA negativo elisa 0, 190 (pos>=1.1)
Toxocarosi sierologia elisa 0, 140 (pos>=1, 1) anticorpi immunoblloting assenza di bande
Trichinellosi non accertata sierologicamente ) anticorpi immunoblloting assenza di bande
Strongiloidosi elisa 0, 157 (pos>=0, 2)

25.09.2007
aspartato amminotransferasi 56 U/L 10-40
creatinina 0, 86 0.70-1.20
glucosio 85
gamma glutamiltransferasi 65 2-50
alanina amminotransferasi 121> U/L 9-43
proteine 8, 4 6, 4-8.3
bilirubina totale 0, 61 0.25 -1.1 mg/dL
bilirubina esterificata 0, 14 0.05 0.30 mg/dL
PROTEINA C REACTIVA 0, 3 0, 0-0, 5
FERRITININA 187 30-400
Alfa fetoproteina 1, 5

Tempo di protombina
Attivita 89 80-100
INR 1, 06 0, 86-1, 13

TIREOTROPINA (TSH) III GENER 3, 45 0, 270-4, 200

Immunoglobulina G 1220 680- 1445
Immunoglobulina A 120 83-407
Immunoglobulina M 106 33-214

Elettroforesi
Rapporto albumina/globulina 2 1, 10-2, 40
Albumina 5, 60> 4, 48-5, 28
ALFA1GLOBULINE 0, 16 0, 10-0, 25
ALFA2GLOBULINE 0, 74 0, 51-1, 00
BETA 1GLOBULINE 0, 60 0, 44-0, 80
BETA 2GLOBULINE 0, 30 0, 19-0, 48
GAMA GLOBULINE 1, 0 0, 70-1, 60

ALBUMINA 66, 7 > 56, 0-66, 0
ALFA1GLOBULINE 1, 9 1, 6-3, 2
ALFA2GLOBULINE 8, 8 8, 0-12, 6
BETA 1GLOBULINE 7, 1 7, 0-10, 0
BETA 2GLOBULINE 3, 6 3, 0-6, 0
GAMA GLOBULINE 11, 9 11, 0-20, 0

Anticorpi anti nuleo (fan/ana) NEATIVO
Epatite b hbs-ag negativa
Epatite c igg anti hcv negativa

EMOCROMO- FORMULA LEUCOCITARIA
leucociti 6, 6 1000/mm3 4.3-10
eritrociti 5, 31 milioni/mm3 4.5-6
emoglobina 16.2 g/dL 13-17.5
ematocrito 46.7 % 42-54 *
volume corpusculare 86.7 fL 82-97
MCH 30.3 pg 27-32
MCHC 34.3 g/dL 32-36
RDW 13.0 11, 5-14, 5
piastrine 268 1000/mm3 150-450
NEUTROFILI 41, 3 40-70
eosinofili 3, 2 0, 0-4, 5
linfociti 48, 1 % 10-45
monociti 6, 9 % 2-12
basofili 0, 5 % 0, 0-1, 0
eritrobl. Ortocrom 0 % 0, 0-0, 0
NEUTROFILI 2, 4 1, 6-7, 0
linfociti 2, 8 0, 8- 5, 0
monociti 0, 4 0, 0-1, 2
eosinofili 0, 2 0, 0-0, 45
basofili 0, 0 0, 0-0, 1

27.09.2007
Scotch test ossiuri negativ

09.11.2007
COLESTEROL 267>
alanina amminotransferasi 144 > U/L 9-43

leucociti 5.8 1000/mm3 4.3-10
eritrociti 5, 6 milioni/mm3 4.5-6
emoglobina 15.3 g/dL 13-17.5
ematocrito 44.7 % 42-54 *
volume corpusculare 88.3 fL 82-97
MCH 30.3 pg 27-32
MCHC 34.3 g/dL 32-36
RDW 13.0 11, 5-14, 5
piastrine 268 1000/mm3 150-450
NEUTROFILI 41, 3 40-70
eosinofili 3, 2 0, 0-4, 5
linfociti 48, 1 % 10-45
monociti 6, 9 % 2-12
basofili 0, 5 % 0, 0-1, 0
eritrobl. Ortocrom 0 % 0, 0-0, 0
NEUTROFILI 2, 4 1, 6-7, 0
linfociti 2, 8 0, 8- 5, 0
monociti 0, 4 0, 0-1, 2
eosinofili 0, 2 0, 0-0, 45
basofili 0, 0 0, 0-0, 1

23.11.2007
Feci ricerca sangue oculto negativ - 3 campioni

23.01.2008
COLESTEROL 278 >
trigliceridi 265> mg/dL 50-175
aspartato amminotransferasi 56 U/L 10-40
alanina amminotransferasi 121 > U/L 9-43
COLESTEROL hdl 38 >38
creatinina chinasi 150 U/L 30-200

leucociti 6.1 1000/mm3 4.3-10
eritrociti 5, 45 milioni/mm3 4.5-6
emoglobina 16, 1 g/dL 13-17.5
ematocrito 45, 8 % 42-54 *
volume corpusculare 84.0 fL 82-97
MCH 29.6 pg 27-32
MCHC 35.2 g/dL 32-36
RDW 12, 6 11, 5-14, 5
piastrine 239 1000/mm3 150-450
NEUTROFILI 41, 3 40-70
eosinofili 3, 3 0, 0-4, 5
linfociti 47, 4 % 10-45
monociti 7, 4 % 2-12
basofili 0, 6 % 0, 0-1, 0
eritrobl. Ortocrom 0 % 0, 0-0, 0
NEUTROFILI 2, 4 1, 6-7, 0
linfociti 2, 9 0, 8- 5, 0
monociti 0, 4 0, 0-1, 2
eosinofili 0, 2 0, 0-0, 45
basofili 0, 0 0, 0-0, 1

PROTEINE TOTALE aumento
ACIDO URICO aumento
GAMMA-GT aumento
GPT aumento
linfociti aumento
EOSINOFILI aumento
ALFA2G aumento
NEUTROFILI Diminuzione
FACTOR REUMATOID Diminuzione
PROTEINA C REACTIVA Diminuzione
3 comentarii
0
14-02-2008, ora 00:00
Nicu90
Nu este medic/terapeut
Nicu90
Ma numesc Beiu Alexandru, am 18 ani, m-am nascut cu un singur rinicchi.hidronefroza gr I, II, care persista si la ora actuala.In momentul de fata am creatinina 1.27
Aceasta hidronefroza a fost operata acum aprox 15 ani, dar inca persista, ce-mi recomandati pt scaderea creatininei in valorile normale.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
0
18-04-2008, ora 00:00
iulian68
Nu este medic/terapeut
iulian68
ma numesc tiron iulian am 40 ani la analizele facute in februariemi sa gasi TGP113 SI TRIGLICERIDELE253 SI AM FACUT SI PT VIRUSI HEPATICI B , C si au iesit negativi ce boala poate fi
0
28-08-2009, ora 13:02
gam3s0v3r
Nu este medic/terapeut
gam3s0v3r
Salut.
Eeeeee ce tratament ai urmat pentru chlamydia de 14 zile si daca a fost eficient.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

08-10-2019, ora 11:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.