Transpir repede si mult
Buna ziua.
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
1 comentarii
Ar fi indicat sa iti faci o glicemie.Transpiratia cu miros neplacut este rezultatul unei glicemii ridicate si cu complicatii nedorite de lunga durata.SANATATE.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transpiratie excesiva
- 5Transpiratie la cap, fetita de 6 ani
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 0sunt urmarita de chinurile hiperhidrozei, de 3 ani
- 1raceala, transpiratie...
- 1transpiratie excesiva
- 6Durerea de cap
- 8temperatura de 35.5 dupa febra si transpiratie rece va rog raspundeti!
- 1Transpiratii abundente ale capului
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Transpirație excesivă noaptea bebe 5 săptămâni
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: