Transpir repede si mult
Buna ziua.
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
1 comentarii
Ar fi indicat sa iti faci o glicemie.Transpiratia cu miros neplacut este rezultatul unei glicemii ridicate si cu complicatii nedorite de lunga durata.SANATATE.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9transpiratii excesive nocturne
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 20Talpa piciorului
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 5Ma inrosesc f. repede cand vb cu cineva
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 16Probleme ORL
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 2transpira abundent la cap
- 1imi transpira palmele si picioarele, cand stau relaxat
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 4Transpir mult la axiale