Transpirație abundentă
Bună ziua!
Nu am știut unde sa încadrez întrebarea. Am 42 de ani si in ultimi 3-4 ani transpir abundent din zona capului. Nu contează anotimpul. De asta îmi mențin tunsoare periuță, sa nu răcesc. Dacă lucrez ceva fizic, apa curge ca la duș. Dar numai din zona capului. Este foarte enervant, port ochelari și toată "apa" asta îmi intră în ochi. Dacă are cineva un răspuns.. Mulțumesc mult!
Nu am știut unde sa încadrez întrebarea. Am 42 de ani si in ultimi 3-4 ani transpir abundent din zona capului. Nu contează anotimpul. De asta îmi mențin tunsoare periuță, sa nu răcesc. Dacă lucrez ceva fizic, apa curge ca la duș. Dar numai din zona capului. Este foarte enervant, port ochelari și toată "apa" asta îmi intră în ochi. Dacă are cineva un răspuns.. Mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9transpiratii excesive nocturne
- 2transpir mai mult
- 2transpiratie excesiva
- 7transpiratie...
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 7Transpiratii abundente
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 2La ce fel de medic ar trebuii sa ma duc pentru transpiratie abundenta?
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
- 4Transpir mult la axiale
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 1Transpirație excesivă noaptea bebe 5 săptămâni
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: