Transpiratie dupa consumul de lichide
Buna ziua
De cateva zile am observat ca dupa consumul de lichide transpir la cateva secunde la frunte si simt o senzatie de caldura in tot corpu, ambele dispar la 2 - 5 minute. Problema apare la consumul de apa, la temperatura camerei, de fiecare data. Astfel de senzatii si transpiratii le am de obicei atunci cand consum supe calde ori ceai, sau bauturi reci. Dar acum e la orice tip de lichid. Sunt fumator, trec printr o perioada cu stres, am 37 ani.
De cateva zile am observat ca dupa consumul de lichide transpir la cateva secunde la frunte si simt o senzatie de caldura in tot corpu, ambele dispar la 2 - 5 minute. Problema apare la consumul de apa, la temperatura camerei, de fiecare data. Astfel de senzatii si transpiratii le am de obicei atunci cand consum supe calde ori ceai, sau bauturi reci. Dar acum e la orice tip de lichid. Sunt fumator, trec printr o perioada cu stres, am 37 ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3transpiratie in zona axilelor
- 2apa plata la copiii
- 10apa sau apa minerala - care este buna pt slabire?
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 6Sa fie atac de panica?
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4Transpiratii reci noaptea
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 3consumul de apa si de fructe
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Transpiratie la fund
- 0probleme cu transpiratia
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 0Frig permanent-transpiratie-raceala
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 1Când cantitatea de apă consumată într-o zi e prea mare?
- 3Miastenia Gravis... Poate o idee de vindecare...?
- 0Transpiratie cand este frig
Mai multe informații despre: transpiratia consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: