Transpiratie dupa consumul de lichide

Buna ziua
De cateva zile am observat ca dupa consumul de lichide transpir la cateva secunde la frunte si simt o senzatie de caldura in tot corpu, ambele dispar la 2 - 5 minute. Problema apare la consumul de apa, la temperatura camerei, de fiecare data. Astfel de senzatii si transpiratii le am de obicei atunci cand consum supe calde ori ceai, sau bauturi reci. Dar acum e la orice tip de lichid. Sunt fumator, trec printr o perioada cu stres, am 37 ani.
De cateva zile am observat ca dupa consumul de lichide transpir la cateva secunde la frunte si simt o senzatie de caldura in tot corpu, ambele dispar la 2 - 5 minute. Problema apare la consumul de apa, la temperatura camerei, de fiecare data. Astfel de senzatii si transpiratii le am de obicei atunci cand consum supe calde ori ceai, sau bauturi reci. Dar acum e la orice tip de lichid. Sunt fumator, trec printr o perioada cu stres, am 37 ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3impotenta, transpiratii foarte abundente...
- 4cica.2 l de apa pe zi...
- 11tiroida?
- 8apa alcalinizata?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 4transpiratie excesiva a palmelor si a talpilor
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 4transpiratie excesiva la cap
- 5Transpiratie in somn
- 0bubite de la transpiratie
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 14'Tratament' eficient, naturist, pentru purificarea apei
- 2Transpiratie faciala pana la acomodarea cu temperatura
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 17Probleme digestive?
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
Mai multe informații despre: transpiratia consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: