Transpiraţie excesivă! HELP
Mă macină o nouă problemă : transpiraţia !!!!
Nu ştiu ce să mai fac, transpir foarte repede şi tare la subraţ indiferent dacă folosesc sau nu antiperspirant. Nu pot să port haine deschise la culoare că se vede imediat, şi mi-e ruşine! E foarte urât! Şi miroase mai aiurea...se şi vede...e foarte abundentă şi-s disperată...Nu ştiu ce să fac?
Nu ştiu ce să mai fac, transpir foarte repede şi tare la subraţ indiferent dacă folosesc sau nu antiperspirant. Nu pot să port haine deschise la culoare că se vede imediat, şi mi-e ruşine! E foarte urât! Şi miroase mai aiurea...se şi vede...e foarte abundentă şi-s disperată...Nu ştiu ce să fac?
2 comentarii
Buna ziua,
draga mea..fff simplu,..si SIGUR...
dupa ce te speli de ex. dimineata la subrat, lasa 1-2 minute si apoi tamponeaza cu bicarbonat de sodiu alimentar..
..se gaseste in orice magazin..si-i ieftin..
poti sa-ti pui intr-o punguta la tine si la nevoie, ori unde te-ai afla...mergi la baie si te tamponezi cu acel praf..nu miroase si nu jeneaza..
Sigur iti va disparea..dar "tratamentul"..tine aprox.7-8 zile..
..te vei simti o alta persoana, eu am patit dupa ce am nascut, mi-a zis cineva-atunci...si asa am scapat..
Iti doresc O ZI FRUMOASA !
draga mea..fff simplu,..si SIGUR...
dupa ce te speli de ex. dimineata la subrat, lasa 1-2 minute si apoi tamponeaza cu bicarbonat de sodiu alimentar..
..se gaseste in orice magazin..si-i ieftin..
poti sa-ti pui intr-o punguta la tine si la nevoie, ori unde te-ai afla...mergi la baie si te tamponezi cu acel praf..nu miroase si nu jeneaza..
Sigur iti va disparea..dar "tratamentul"..tine aprox.7-8 zile..
..te vei simti o alta persoana, eu am patit dupa ce am nascut, mi-a zis cineva-atunci...si asa am scapat..
Iti doresc O ZI FRUMOASA !
Mulţumesc mult Lucia. Am să încerc şi treaba asta, dar totuşi mă gândesc că ar trebui să se facă ceva analize nu?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpir excesiv!!
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 2transpir mai mult
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 6transpiratie excesiva la axila
- 16Probleme ORL
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 0transpiratie excesiva
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2Hiperhidroza avansata
- 0Transpiratie dupa raceala
- 2Stare generală proastă
- 0Transpirație abundentă
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: