Transpiratie la fund
Buna, am si eu o problema, transpir foarte mult la fund si emana un miros foarte urat, fara sa fac efort am varsta 18 ani, 55 kg si inaltimea de 1.70. Am hemoroizi de 5 luni si de atunci am inceput sa transpir, am fost si la medic si nu am rezolvat nimic mi-a dat acet unguent si supozitoare Procto-Glyvenol si au mai trecut din ei dar tot mai sunt, dar problema mea mare este cum scap de transipratia mirositoare de la fund, fac baie de 3 ori pe zi, am folosit si pudra parfumata si nimic, poate imi recomandati dmv cum sa scap de acea transpiratie. multumesc
5 comentarii
Raspunzatoare pentru transpiratia in zona anala sunt glandele sudoripare apocrine, care dau acel miros specific fiecarei persoane. Aceste glande se gasesc in zona axilara, genitala si anala. Unele persoane au aceste glande mai. active. Si nu exista nicio solutie din pacate.
In ceea ce priveste hemoroizii, ai grija la alimentatie, nu manca picant niciodata si ai grija sa nu te constipi. Or sa treaca si or sa revina pe percursul vietii.
In ceea ce priveste hemoroizii, ai grija la alimentatie, nu manca picant niciodata si ai grija sa nu te constipi. Or sa treaca si or sa revina pe percursul vietii.
Multumesc pentru raspuns, dar chair nu exista nici un tratament sau operatie sa scap de acel miros de la fund ?
Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un sfat?
Salut, am si eu aceasi problema, sa rezolvat la cineva? Daca da spune-ti-mi si mie va rog mult. astept raspuns, multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 7Transpiratii abundente
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 2Am renuntat la mancarea sarata si de la o perioada am inceput sa transpir
- 4transpiratie excesiva la cap
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 2picioare transpirate
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 0transpiratia picioarelor paraplegice
- 2ce boli se pot transmite prin inghitirea sudorii partenerului sexual???
- 4Alergic la transpiratie
- 0Transpiratie si senzatie de caldura.
Mai multe informații despre: transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: