Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Buna ziua.in anul 2020 luna 3 am fost operat în Anglia de litotritie.3 ședințe.de la ultima ședință au început următoarele probleme.obosesc și transpir fff rău la cel mai mic efort.sexual aproape OOO.sunt balonat non stop și gust acru in permanenta.am facut toate analizele posibile și imposibile.toate au ieșit bine.rmn-uri peste tot.au ieșit bine.endoacopie și colonoscopie ok.inima și plămâni ok.endocrinologie ok.analize ok.de 1 an de zile iau tratament psihiatric dar nici o schimbare.chiar nu știu ce să mai fac.am ajuns la capătul puterilor.inainte de operația de litotritie cred că eram cea mai activa persoana fără sa obosesc sau sa transpir.chiar nu știu ce să mai fac.mentionez că am 1.90 și 110 kg.va mulțumesc și aștept sugestii!!
5 comentarii
"sexual aproape OOO."
Referitor la aceasta problema, tratamentul psihiatric produce disfunctii sexuale, citeste prospectul si vei gasi ca efecte secundare.
Referitor la aceasta problema, tratamentul psihiatric produce disfunctii sexuale, citeste prospectul si vei gasi ca efecte secundare.
Vorbiti cu medocul, poate va schimba tratamentul psihiatric si incercati, daca se poate sa slabiti.
Daca merg 100 m sunt transpirat tot și iarna mergeam doar cu o bluza pe mine.daca îmi luam o geaca ajungeam fleașcă acasă!!
De cand transpirati asa de rau? De dinainte de tratament sau de dupa tratament?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 629anxietate incurabila
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 8Dureri in stanga si pe bratul stang, transmiratie, oboseala
- 8pietre si nisip la rinichi
- 4Dieta pentru oxalati
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 14Piatra rinichi
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 6Obosesc foarte usor
- 3Insarcinata si cu nisip la rinichi
- 6Somn excesiv, oboseala dupa masa
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 3O boala.. care nu o intelege nimeni
- 1Pietre la rinichi!!! OPERATIE!
- 2Slabiciune foarte mare la oboseala normala, lesin
Mai multe informații despre: Oboseala pietrele la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: