Tratament.
Buna ziua!
Am un prieten (are 16 ani) care de cateva luni se trateaza cu egolanza si convulex.
Se tot plange de stari de somnolenta si se observa cu ochiul liber ca a luat destul de mult in greutate in ultima vreme.Credeti ca sunt efecte secundare ale medicamentelor?
Multumesc!
Am un prieten (are 16 ani) care de cateva luni se trateaza cu egolanza si convulex.
Se tot plange de stari de somnolenta si se observa cu ochiul liber ca a luat destul de mult in greutate in ultima vreme.Credeti ca sunt efecte secundare ale medicamentelor?
Multumesc!
1 comentarii
Olanzapina = Zyprexa = Egolanza e antipsihoticul care te ingrasa cel mai mult dintre toate. Pe mine m-a ingrasat 6 kg pe luna. Sa i-l schimbe. Sa ii dea Abilify, maxim Rispolept.
Da, de la ele sunt efectele astea secundare.
Somnolenta poate ca o sa aiba cu orice antipsihotic dar macar nu o sa devina obez. Pina nu ii tragi de mana pe doctori ca tratamentul iti poate face rau, nu misca un deget. Ingrasarea asta excesiva duce la diabet in cele mai multe cazuri. Sa schimbe antipsihoticul, sa tina un pic de dieta si sa slabeasca.
Da, de la ele sunt efectele astea secundare.
Somnolenta poate ca o sa aiba cu orice antipsihotic dar macar nu o sa devina obez. Pina nu ii tragi de mana pe doctori ca tratamentul iti poate face rau, nu misca un deget. Ingrasarea asta excesiva duce la diabet in cele mai multe cazuri. Sa schimbe antipsihoticul, sa tina un pic de dieta si sa slabeasca.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Exercitii fizice
- 7Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 36Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 6Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata