Tratament cu Fevarin

21-04-2019
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Sunt sub tratament cu Fevarin 150 mg/zi de 19 zile, a mai luat cineva ? Daca da, ce efecte a avut ?
Efecte bune nu vad nici unul, imi urca tenta de a manca si imi da o somnolenta prea sus de toata ziua dormitez.

In alta ordine de idei am fost plecat undeva si nu am luat doua zile pastilele, e vreo problema ? Sper ca nu s-a pierdut ce a lucrat Fevarin pana acum. Am reluat a treia zi tratamentul.
8 comentarii
0
22-04-2019, ora 06:13
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Fiecare persoană reacționează în felul ei Un tratament care-ți face rău, alteia poate să-i facă bine, nu-ți ajută să te compari cu altcineva, ba dimpotrivă, poți să te autosugestionezi și să te simți mai rău. Discută cu psihiatrul orice schimbare de dispoziție și poate îți modifică dozele.
0
22-04-2019, ora 06:21
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Medicație psihiatrică nu ar trebui întreruptă deoarece scade concentrația în sânge și apare fenomenul de discontinuitate sau sevraj la substanța activă. Cum a spus și colega din postare anterioară fiecare suntem unici și metabolism medicamentele diferit pentru a obține mai multe informații adresați vă medicului dumneavoastră curent.
0
22-04-2019, ora 09:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fevarinul se ia seara si nu se intrerupe. La mine e destul de eficient pe depresie. Am avut si alte cunostinte care au luat acest medicament si le-a scos din depresie.
0
22-04-2019, ora 13:55
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, stiu ca fiecare reactioneaza diferit, asa ziceam si eu mereu cand cineva cerea un sfat, doar doream ca idee sa aflu daca cineva a avut aceleasi efecte secundare ca mine, adica somnolenta excesiva si pofta mancare mai mare.
0
22-04-2019, ora 14:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu.
Si te-ai aruncat la o cantitate prea mare din prima.
Trebuia sa astepti o luna sa vezi cum iti merge cu 50, apoi sa cresti.
0
25-04-2019, ora 14:28
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Eu am facut cum a spus medicul, asa a zis, asa am facut, nu m-am aruncat eu la doza asta.
A testat cu 100 mg o luna si nu a mers, am facut o pauza si a zis 150 apoi, iar daca dupa 31 de zile nu are efect, a spus ca nu poate sa mai aiba dupa aia.
Mai am de luat 8 zile de luat.

Ceva e ciudat, desi se spune ca antidepresivele isi fac efect abia dupa minim 21 de zile, la mine alea care mai mergeau, se vedea de la prima doza ! Nu stiu cum.
Se vedea imediat ca e mai binisor cu starea.
Alea care din prima nu au miscat ceva bun in stare fie si f putin, nu au mers.
Acuma nu stiu cum e la voi.
0
25-04-2019, ora 15:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La mine a mers de la prima jumatate de pastila de 50 mg.
0
25-04-2019, ora 15:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai la aia ma refeream ! Asa si mie, ce mergea mergea din prima chiar daca in timp nu avea efect cine stie ce, imbunatatea starea putin si ramanea asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.