Tratament hipoparatiroidism (in afara de cel cunoscut )
As dori sa stiu daca exista in Romania sau in alta parte in Europa tratament pentru hipoparatiroidism in afara celui prea bine cunoscut de administrare de calciu si vitamina d3 zilnic. Mentionez ca din cele 4 glande paratiroide eu am doar una, celelate 3 fiind inexistente. Am fost diagnosticat acum 4 ani si nu se stie motivul pentru care lipsesc. Trebuie sa iau zilnic pentru tot restul vietii calciu si magneziu, inclusiv vitamina d3, insa nivelul calciului nu creste mai mult de 7, 9. Auzisem la un moment dat ca ar exista un tratament in America. Va rog mult sa ma ajutati cu orice alte informatii despre acest subiect si eventual o recomandare in ceea ce priveste o clinica, doctor in Romania pentru monitorizare permanenta a acestei boli. Va multumesc.
1 comentarii
Chiar nu cred ca nu ti-a raspuns nimeni pina acum, de mai bine de 1 an...
In fine, in speranta ca inca NU mai cauti un raspuns si ca ti s-a rezolvat problema, postez aici cu un sfat...
Indiferent de unde domiciliezi, in Bucuresti exista institute specializate pentru mai orice boala. Pentru cele de metabolism este INSTITUTUL C.I.PARHON. Aici lucreaza prof. dr. DUMITRACHE, care mi se pare ca este si director, un doctor cu o experienta bogata si cu prezentze permanente la simpozioane internationale.
Eu nu sufar de boala de care spui, ci de o "banala" lipsa de calciu si magneziu, dar probabil ca el te poate ajuta.
Programarile la el se fac cu 3-4 luni inainte, ptr ca este foarte suprasolicitat.
Poti suna la 0213172041 (centrala), ceri interior 182 (la asistenta sefa - pentru programare analize) sau interior 135 (la el personal - aici suni doar daca ai bilet de internare).
Iti doresc sanatate! si incredere!
COSTIN_02
In fine, in speranta ca inca NU mai cauti un raspuns si ca ti s-a rezolvat problema, postez aici cu un sfat...
Indiferent de unde domiciliezi, in Bucuresti exista institute specializate pentru mai orice boala. Pentru cele de metabolism este INSTITUTUL C.I.PARHON. Aici lucreaza prof. dr. DUMITRACHE, care mi se pare ca este si director, un doctor cu o experienta bogata si cu prezentze permanente la simpozioane internationale.
Eu nu sufar de boala de care spui, ci de o "banala" lipsa de calciu si magneziu, dar probabil ca el te poate ajuta.
Programarile la el se fac cu 3-4 luni inainte, ptr ca este foarte suprasolicitat.
Poti suna la 0213172041 (centrala), ceri interior 182 (la asistenta sefa - pentru programare analize) sau interior 135 (la el personal - aici suni doar daca ai bilet de internare).
Iti doresc sanatate! si incredere!
COSTIN_02
Alte subiecte recente din această secțiune: