Tratament lipsa de calciu

06-04-2010
Simona Creanga
Nu este medic/terapeut
Simona Creanga
Buna ziua,

Acum un an am avut foarte multe ameteli, mi s-au inclestat mainile, aveam carcei prin somn si am mers la medicul de familie care mi-a dat sa imi fac o serie de analize si m-a trimis la un medic specialist care mi-a recomandat sa fac in fiecare primavara si toamna calciu intravenos, Magne B6 si Multvitamine. Am luat acest primavara trecuta si in toamna am mers la medicul de familie si mi-a spus ca nu mai este nevoie de calciu intravenos si mi-a dat medicamente si mi-a spus ca nu mai este nevoie sa mai iau de acum in colo, dar de 2 zile simptomele au reaparut ametesc foarte tare si nu reusesc sa ma concentrez la nimic sunt buimaca.
Va rog frumos sa imi spuneti daca ar fi indicat sa imi continui tratamentul dat de medic de acum un an sau sa iau doar o parte din el.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
5 comentarii
0
06-04-2010, ora 13:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dupa cum vezi singur "calciu intravenos, Magne B6 si Multvitamine." nu duc la nimic.
Daca vrei sa sti adevarul substantele d emai sus AGRAVEAZA si PROVOACA o dereglare cronica de calciu si magneziu in corp cu ramari grave.
Daca vrei sa ti-l regelzi trebuie sa cumperi calciu si magneziu homeopate de la o farmacie care au remedii homeopate.
Acestea sunt Calcarea carbonica CH9 la cei mai plinuti sau Calcarea phosphorica la cei mai slabuti (cate o granula dimineata) si Magnesium phoshoricium CH12 ( o granula dupa amiaza sau seara ). Se iau mai mult timp (4-8 saptamani). Dupa ce organismul s-a reglat poti fi luate o zi unul si o zi celalalt.

Granulele se sug sub limba si nu se inghit.Se evita cofeina, cafea, cola, iutelile.
Trebuie consumate si fructe uscate si cereale integrale pt. magnziu si siliciu organic.
In plus o lingura de faina de mei de la plafar in iaurt.
Ce mai ajuta este si remediul homeopat Silicea CH9, de 2-3 ori pe saptamana cate o granula, la 6 ore diferenta de restul care ajuta la asimilerea de calciu si restabilirea metabolismului lui.
Un tub cu remedii homeopate are 90 de granule si costa 6 lei.

Dupa simptome ai magneziul si mai dergelat decat calciu.
Cu vitaminele si mineralele alopate de mai sus oamenii se autodistrug iar medici isi distrug pacientii caci nu vor sa inteleaga ca nu este deloc o lipsa din aceste substante in alimente ci numai imposibilitatea asimilarii lor din ele.
Iar cu minerale anorganice asa cum se dau de medicina alopata corpul nu poate face nimic..decat sa se intoxice corpul.. este ca si cum ai manca nisip su pilitura de fier.
Cazuri ca al tau intra zilnic aici si nu vei da de cineva care sa se si vindecat cu astfel de "tratamente." ci ca si la tine, pacientii ajung din lac in put.

Cand ai o gaura in rezervorul de benzina degeaba pui benzina...trebuie sa astupi gaura.
Iar astupatul acestei gauri se poate face numai cu metode adecvate.
Daca pui noroi in rezervor ti se infunda motorul. Exact acest lucru face medicina.
0
05-08-2010, ora 23:25
crazy_angelyo
Nu este medic/terapeut
crazy_angelyo
da.eu anul trecut am facut o cadere masiva de calciu am ajuns la spital si mie mi s-au inclestat mainile dinti.de anul trecut tot am simptome si am facut si calciu intravenos iau si medicamente zilnic.am fost la multi medici si mi s-a zis ca starea mea de ameteala de panica simt ca respir greu ma gandesc cateodata ca o sa mor din cauza calciului.dar nu e asa nimeni n-a murit de la lipsa de calciu bineinteles trebuie sa urmezi un tratament de calciu cu d3 la mine din cauza calciului ma doare si in crestetul capului si inima si mi sa explicat ca e tot din cazua calciului pentru ca, calciul are multe functii in organism printre care ajuta inima sa pompeze sangele si sa se irige si capul.toate analizele sunt bune inafara de calciu totul e inregula am ajuns deja sa vreau sa fiu ca inainte sa tanjesc la asta si sa cred ca niciodata nu va fii bine dar eu cred in Dumnezeu si cred ca ma va ajuta.deci in concluzie ia tratamentul in continuare ca nu e de joaca sa mori nu poti de la o lipsa de calciu insa sa ajungi sa paralizezi poti si nu trebuie sa te joci cu asta ia calciu cu vitamina d3 de la ozone e cel mai bun si isi face efectul f bine si eu mais i fumez evita asta stiu ca nu sunt in masura sati spun asta dar daca fumezi daca bei cafea daca bei alcol incearca sa te lasi de asta si sa nu te enervezi pentru ca unul din mari factori care accentueaza lipsa de calciu sunt tigarile...etc.si stresul si nervi fii tare si totul va fii bine iati medicamentele mai treci pe la doctor la control si totul va fii bine ai multa grija de tine si multa sanatate !!!!
0
27-01-2012, ora 11:56
Georgiana.Mihaela
Nu este medic/terapeut
Georgiana.Mihaela
Buna!
As avea si eu o intrebare de cava timp am ametelii, dureri de cap, de ochi, parca plutesc!
MI-am facut analizele mi-a iesit o lipsa de calciu, am urmat un tratament cu medicamente calciu si magneziu dar nu isi fac nici un efect. V-as ruga daca stiti vre-un medic specialis sau ceva, nici nu m-ai stiu la cine sa ma adresez, nu stiu cum se numeste un doctor care se ocupa cu asa ceva.
Va rog frumos!
0
14-12-2013, ora 19:09
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
medicamentele se iau dupa scheme nu o data si gata, cititi pe net daca medicul nu v-a dat schema de tratament.
0
06-10-2017, ora 13:13
Time
Nu este medic/terapeut
Time
Buna ziua, am un copilaș de 2 luni și jumătate, alăptat exclusiv. Pediatra mi-a spus că în afară de Elevit 3 sa mai iau supliment de calciu pentru că nu-i ajunge la copil daca nu iau. Ce fel de calciu îmi recomandați, oare homeopat ar fi mai bine? Mulțumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.