Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
Bună ziua!
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
2 comentarii
Buna ziua! Dintii respectivi, tratati pe canal, au tratamentul finalizat? Daca s-a putut finaliza tratamentul ( inseamna ca nu au fost secretii pe canal ), nu e chiar semn bun abcesul acesta. Poate mai discutati cu medicul dumeavoastra, e posibil sa fie si alt dinte implicat sau tratarea chistului sa nu se poata face doar endodontic, ci si chirurgical. Procesul acesta de vindecare este de treptat, trebuie monitorizate atent etapele. Numai bine!
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Este urgenta?Cat de grav?
- 1Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 1Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar