Tratament și obturatie canal

29-03-2021
Gevo
Nu este medic/terapeut
Gevo
În urma cu o luna am fost la stomatolog sa înlocuiesc o plomba veche. Medicul a curățat caria și plombat în aceeași ședința, fără o radiografie prealabila. A doua zi au început durerile și febra ușoară. Am primit 5 zile de antibiotic, durerea și umflatura doar s-au ameliorat. Am mers la alt doctor, endodont de data asta. Radiografie, extracție nerv, tratament de canal cu hipoclorit de sodiu 3 ședințe, iar în urma cu 4 zile obturatie de canale. Durerea a cedat încă din prima zi de tratament al canalelor, însa azi, în a 4a zi de la plombarea canalelelor durerea a reaparut, precum și o ușoară febra și frisoane. Durerea e Constanța, ca o presiune, uneori pulsează.
Ce e de făcut? Tratamentul de canal nu a fost făcut corect?
Mulțumesc!
1 comentarii
0
03-07-2021, ora 17:36
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, intre timp cred ca ati rezolvat. Dupa orice tratament de canal este necesara o radiografie de control, acolo se vede daca tratamentul este corect facut sau nu si rata de reusita pe termen lung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: