trigliceride 221
buna ziua!
In urma analizelor am un rezultat la trigliceride de 221, colesterol HDL 41.38 colesterol VLDL 44.3, potasiu seric 5.4. As dori sa aflu interpretarea acestor rezultate.
Va multumesc frumos,
In urma analizelor am un rezultat la trigliceride de 221, colesterol HDL 41.38 colesterol VLDL 44.3, potasiu seric 5.4. As dori sa aflu interpretarea acestor rezultate.
Va multumesc frumos,
2 comentarii
Grasimile sanguine crescute peste limita si potasiul la limita superioara.colesterolul " bun " scazut.risc crescut pentru boli cardiovasculare sau poate ca deja ai probleme cu inima.mananci fara sare ?. trebuie sa tii regim si sa faci miscare... aceste valori ale lipidelor trebuie aduse in limite normale pana la sfarsitul anului.
Va multumesc frunos pentru raspuns. Nu mananc sarat deloc... adica foarte putina sare si asa m-am obisnuit de cand am avut hepatita in clasa a doua (acum am 30 de ani). E adevarat ca miscare nu prea fac si mananc gras. Regimul de care spuneti constan in a nu manca grasimi sau e ceva mai strict? Probleme cu inima nu am. Am fost la cardiolog si nu mi-a gasit nici o problema. Am facut aceste analize la recomandarea doamnei doctor cardiolog dar la ea pot merge abia luni ca pana atunci nu este in localitate.
Va multumesc frumos pentru raspuns si va doresc o primavara frumoasa
Va multumesc frumos pentru raspuns si va doresc o primavara frumoasa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp