TSH-ul 5, 61
Sunt o tanar ade 25 de ani si in urma cu 2 luni si jumatate am suferit o interventie chirurgicala la glanda tiroida. Diagnosticul a fost:"nodul chistic stang".Evolutia postoperatorie a fost favorabila si am urmat recomandarile medicului. Urmez un tratamen de substitutie tiroidiana cu euthytox pe care-l voi urma toata viata. Doza administrata a fost de 1 pastila pe zi, inainte de masa cu jumatate de ora a cate 50ug. Mi-am facut un TSH de curand si mi-a iesit valoarea aceasta de 5, 61. Medicul la care am fost mi-a zis sa iau o doza de 100ug, adica o pastila pe zi. Nu stiu ce sa fac mi se pare f mult. Mentionez ca interventia a fost realizata la Bucuresti si valoarea acestei analize ( 5, 61 ) am realizat-o in Brasov.
Va rog foarte mult daca este cineva care sa ma poata ajuta si pe mine cu aceasta valoare sau ce as putea sa fac in continuare pt ca nu stiu sincer.
Va multumesc.
Va rog foarte mult daca este cineva care sa ma poata ajuta si pe mine cu aceasta valoare sau ce as putea sa fac in continuare pt ca nu stiu sincer.
Va multumesc.
1 comentarii
sal! am gasit pe internet cum ca ar fi bune algele marine caci contin mult iod! eu as vrea sa incerc dar nu stiu daca e bine sa le iau in acelasi timp cu eutyroxul... sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: