Tulburarea Afectiv Bipolara - Solutii

276 comentarii 1 2 ..... 9 10
0
27-09-2018, ora 17:38
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Am citit multe dintre postarile dumitale, echilibrate, foarte lucide sa zic asa, promedicatie alopata, nici nu se poate altfel din cate m-am documentat si eu, nici nu zici ca ati avea aceasta boala.Eu sunt mai nou pe acest forum, l-am descoperit absolut intamplator, si m-a uluit faptul ca foarte multi tineri sunt bolnavi de Tab, schizofrenie, depresie etc.De asemenea, marea majoritate vrea sa scape de medicamente, sa nu devina dependenta.Daca ar deveni dependenta ce mare grozavie ar fi, suntem dependenti de mancare, de apa...Efecte secundare sunt insa ele nu apar la toate persoanele, ponderea e foarte mica.In fond luam medicamente de ordinul miligramelor.
0
27-09-2018, ora 20:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Melatonina cred ca e prea slaba sa va ajute.
0
27-09-2018, ora 21:01
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
N-am incercat melatonina, de fapt nu ma intereseaza naturistele, homeopatia, terapiile florale sau alte bazaconii samaniste, spirituale, cum s-or mai numi, deoarece nu cred in ele.La mine luatul medicamentelor seara a devenit un tabiet, suc fara zahar, doua tigari una dupa alta, una subtire si alta normala si doua hapuri.Le savurez, ce mai ! Ma scuzati, de ce ati renuntat la litiu in conditiile in care dvs.sustineati cu fervoare folosirea acestui medicament in tab ?
0
27-09-2018, ora 23:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am facut artroza si aveam dureri foarte mari. De la schimbarea litiului mi-am mai revenit. E un element destul de toxic. Majoritatea nu au astfel de reactii dar trebuie urmarita activitatea inimii, a tiroidei si a rinichilor.
0
27-09-2018, ora 23:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se poate lua litiu si e un medicament foarte bun, poate cel mai bun, dar nu la infinit. Eu am luat 6 ani.
0
28-09-2018, ora 18:13
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Da, multumesc de raspuns, doamna Clara ! Acum cateva zile, 4-5, cred ca sambata sau duminica, am luat si eu o jumatate de pastila de Levomepromazin, procurata de la o vecina de apartament, o tanara de 22 de ani care e bolnava de TAB, am fost cu sotia mea la ei, sotia e prietena cu mama fetei, i-am zis ca nu prea pot sa dorm si m-a atentionat sa am grija cat iau ca e tare...Pe la 10 imi fac eu tabietul cu bromazepam, anxiolitic, stiti bine, nitrazepam, hipnotic plus o jumatate de levo d-asta.Am adormit repede, 15 min, insa la trezire a fost un calvar, a sunat telefonul de vreo 5 ori, nici vorba sa ma trezesc, eu care ma trezeam cu o ora inainte sa sune, a venit sotia si a tras de mine, am zis ca nu ma duc la prima ora ca mi-e somn rau, predau la un liceu, literatura, pana la urma m-am sculat si am mers la slujba, 4 ore n-am fost bun de nimic, i-am pus pe elevi sa copieze din carte, am baut o cana si jumatate de cafea si d-abia mi-am mai revenit putin.Am dormit aproape toata dupa amiaza, plus seara, fara sa mai iau nimic.Nu stiu, poate ca daca luam un sfert sau o jumatate din sfert, era bine.Ce sa spun, raman fidel benzodiazepinelor, nici nu se pune problema, insa nici nu vreau, sub nicio forma, sa renunt la ele, desi, acum, sunt convins ca in vreo 2 luni, as putea sa nu le mai folosesc nici macar pe astea.Dar nu vreau, sunt deja, parte integranta din mine.
Adaugă un comentariu / răspuns
276 comentarii 1 2 ..... 9 10

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distincția între episoadele depresive din cadrul tulburărilor bipolare și tulburarea depresivă majoră
  •